آمار

تعداد نشریات41
تعداد شماره‌ها1,130
تعداد مقالات13,898
تعداد مشاهده مقاله48,898,277
تعداد دریافت فایل اصل مقاله12,602,488

1.

اثرات کمپوست زباله شهری و ورمی‌کمپوست بر رشد و جذب عناصر غذایی در گیاه ذرت

دوره 19، پاییز و زمستان، بهمن 1388، صفحه 35-43
شهرزاد یقطین؛ محمد معز اردلان؛ مهدی شرفا؛ حسینعلی علیخانی

2.

اثر ورمی‌کمپوست بر تحمل به شوری گوجه‌فرنگی و قابلیت جذب آهن و روی در یک خاک آهکی

دوره 25، شماره 4 بخش 2، اسفند 1394، صفحه 271-283
سمیه قاسمی

3.

اجزای عملکرد و عملکرد کمی و کیفی گیاه دارویی خارمریم (Silybum marianum L.) تحت کاربرد نهاده‌های آلی و زیستی

دوره 31، شماره 1، اردیبهشت 1400، صفحه 1-22
یوسف نصیری؛ عبدالله جوانمرد

4.

ارزیابی عملکرد کمی و کیفی نعناع فلفلی تحت تأثیر اسیدهای آمینه، کودهای شیمیایی و آلی

دوره 28، شماره 3، مهر 1397، صفحه 257-275
محمد اسدی؛ یوسف نصیری؛ سارا ملاعباسیان؛ محمدرضا مرشدلو

5.

بررسی رشد، عملکرد و اسانس گیاه دارویی گشنیز (Coriandrum sativum L.) تحت تیمارهای میکوریزا، ورمی کمپوست و کود شیمیایی

دوره 32، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 35-46
مریم ذوالفقاری؛ سمیه تولیده؛ فریده صدیقی دهکردی؛ محمد محمودی سورستانی

6.

پاسخ عملکرد و کیفیت اسانس مرزه سنبله‌ای (Satureja spicigera) به کودهای آلی و شیمیایی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 30 دی 1402
فرید نورمند موید؛ بهلول عباس زاده؛ فاطمه سفیدکن؛ نگار ولی زاده؛ جواد شیخ زاده

7.

تاثیر برخی تعدیل کننده‌های تنش بر گره‌زایی، سرعت پر شدن دانه و عملکرد عدس دیم ‏

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 30 دی 1402
رئوف سید شریفی؛ حامد نریمانی

8.

تأثیر بسترهای مختلف آلی بر رشد و اجزای عملکرد لوبیا چیتی (Phaseolus vulgaris L.) تحت تنش فلزات سنگین

دوره 26، شماره 2، تیر 1395، صفحه 57-73
حمیدرضا بلوچی؛ فاطمه امینی؛ محسن موحدی دهنوی؛ محمود عطارزاده

9.

تاثیر پسماندهای آلی مختلف و باکتری‌های مولد اکسین بر شاخص‌های رشدی قارچ دکمه‌ای ( Agaricus bisporus)

دوره 23، شماره 4.1، اسفند 1392، صفحه 97-106
علی عبادی؛ حسینعلی علیخانی؛ باقر یخچالی

10.

تأثیر کاربرد ورمی‌کمپوست بر رشد و روابط آبی گیاه کینوا در شرایط تنش شوری

دوره 31، شماره 3، آبان 1400، صفحه 131-147
سجاد علیار؛ ناصر علی اصغرزاد سلمانی؛ عادل دباغ محمدی نسب؛ شاهین اوستان

11.

تاثیر کودهای آلی بر صفات مورفولوژیک، درصد و ترکیبات اسانس گیاه دارویی ریحان (.Ocimum basilicum L)

دوره 27، شماره 3، مهر 1396، صفحه 103-118
مهدی رحمانیان؛ بهروز اسماعیل پور؛ جواد هادیان؛ ملک حسین شهریاری؛ حمیده فاطمی

12.

تاثیر کود‌های بیولوژیک و ورمی‌کمپوست بر خصوصیات مورفولوژیکی گاو زبان ایرانی (Echium amoenum)

دوره 32، شماره 2، مرداد 1401، صفحه 115-127
فهیمه یازرلو؛ عباسعلی نوری نیا؛ شبنم خوشبخت

13.

تأثیر مدیریت تلفیقی مصرف کودهای آلی و زیستی بر کمیت و کیفیت اسانس گشنیز (Coriandrum sativum L.)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 10 تیر 1402
محمدتقی درزی؛ حامد قاسمی طبسی؛ محمدرضا حاج سیدهادی

14.

تأثیر منابع مختلف کودی نیتروژن بر عملکرد و اجزای عملکرد کتان روغنی (Linum usitaissimum L.)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 30 دی 1402
مژگان شکری؛ علیرضا یدوی؛ امین صالحی؛ محسن موحدی دهنوی؛ راضیه کرمی

15.

مقایسه تأثیر کودهای شیمیایی(اوره)، آلی (ورمی‌کمپوست) و زیستی(نیتروکسین) بر عملکرد کمی و کیفی کنجد (Sesamum indicum L.)

دوره 21، شماره 2، مرداد 1390، صفحه 87-101
رحمان سجادی‌نیک؛ علیرضا یدوی؛ حمیدرضا بلوچی؛ هوشنگ فرجی

16.

نقش کودهای زیستی و آلی در عملکرد کمی و کیفی سویا (.Glycine max L) رقم ویلیامز

دوره 25، شماره 3، آبان 1394، صفحه 137-149
فاطمه پاسبان؛ حمیدرضا بلوچی؛ علیرضا یدوی؛ امین صالحی؛ محمود عطارزاده



Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.