آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,221
تعداد مقالات14,957
تعداد مشاهده مقاله50,366,035
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,459,039

1.

اثرات کمپوست زباله شهری و ورمی‌کمپوست بر رشد و جذب عناصر غذایی در گیاه ذرت

دوره 19، پاییز و زمستان، بهمن 1388، صفحه 35-43
شهرزاد یقطین؛ محمد معز اردلان؛ مهدی شرفا؛ حسینعلی علیخانی

2.

اثر ورمی‌کمپوست بر تحمل به شوری گوجه‌فرنگی و قابلیت جذب آهن و روی در یک خاک آهکی

دوره 25، شماره 4 بخش 2، اسفند 1394، صفحه 271-283
سمیه قاسمی

3.

اجزای عملکرد و عملکرد کمی و کیفی گیاه دارویی خارمریم (Silybum marianum L.) تحت کاربرد نهاده‌های آلی و زیستی

دوره 31، شماره 1، اردیبهشت 1400، صفحه 1-22
یوسف نصیری؛ عبدالله جوانمرد

4.

ارزیابی عملکرد کمی و کیفی نعناع فلفلی تحت تأثیر اسیدهای آمینه، کودهای شیمیایی و آلی

دوره 28، شماره 3، مهر 1397، صفحه 257-275
محمد اسدی؛ یوسف نصیری؛ سارا ملاعباسیان؛ محمدرضا مرشدلو

5.

بررسی رشد، عملکرد و اسانس گیاه دارویی گشنیز (Coriandrum sativum L.) تحت تیمارهای میکوریزا، ورمی کمپوست و کود شیمیایی

دوره 32، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 35-46
مریم ذوالفقاری؛ سمیه تولیده؛ فریده صدیقی دهکردی؛ محمد محمودی سورستانی

6.

پاسخ عملکرد و کیفیت اسانس مرزه سنبله‌ای (Satureja spicigera) به کودهای آلی و شیمیایی

دوره 33، شماره 4، دی 1402، صفحه 51-64
فرید نورمند موید؛ بهلول عباس زاده؛ فاطمه سفیدکن؛ نگار ولی زاده؛ جواد شیخ زاده

7.

تاثیر برخی تعدیل کننده‌های تنش بر گره‌زایی، سرعت پر شدن دانه و عملکرد عدس دیم ‏

دوره 33، شماره 4، دی 1402، صفحه 113-130
رئوف سید شریفی؛ حامد نریمانی

8.

تأثیر بسترهای مختلف آلی بر رشد و اجزای عملکرد لوبیا چیتی (Phaseolus vulgaris L.) تحت تنش فلزات سنگین

دوره 26، شماره 2، تیر 1395، صفحه 57-73
حمیدرضا بلوچی؛ فاطمه امینی؛ محسن موحدی دهنوی؛ محمود عطارزاده

9.

تاثیر پسماندهای آلی مختلف و باکتری‌های مولد اکسین بر شاخص‌های رشدی قارچ دکمه‌ای ( Agaricus bisporus)

دوره 23، شماره 4.1، اسفند 1392، صفحه 97-106
علی عبادی؛ حسینعلی علیخانی؛ باقر یخچالی

10.

تأثیر کاربرد ورمی‌کمپوست بر رشد و روابط آبی گیاه کینوا در شرایط تنش شوری

دوره 31، شماره 3، آبان 1400، صفحه 131-147
سجاد علیار؛ ناصر علی اصغرزاد سلمانی؛ عادل دباغ محمدی نسب؛ شاهین اوستان

11.

تاثیر کودهای آلی بر صفات مورفولوژیک، درصد و ترکیبات اسانس گیاه دارویی ریحان (.Ocimum basilicum L)

دوره 27، شماره 3، مهر 1396، صفحه 103-118
مهدی رحمانیان؛ بهروز اسماعیل پور؛ جواد هادیان؛ ملک حسین شهریاری؛ حمیده فاطمی

12.

تاثیر کود‌های بیولوژیک و ورمی‌کمپوست بر خصوصیات مورفولوژیکی گاو زبان ایرانی (Echium amoenum)

دوره 32، شماره 2، مرداد 1401، صفحه 115-127
فهیمه یازرلو؛ عباسعلی نوری نیا؛ شبنم خوشبخت

13.

تأثیر مدیریت تلفیقی مصرف کودهای آلی و زیستی بر کمیت و کیفیت اسانس گشنیز (Coriandrum sativum L.)

دوره 33، شماره 2، تیر 1402، صفحه 35-48
محمدتقی درزی؛ حامد قاسمی طبسی؛ محمدرضا حاج سیدهادی

14.

تأثیر منابع مختلف کودی نیتروژن بر عملکرد و اجزای عملکرد کتان روغنی (Linum usitaissimum L.)

دوره 33، شماره 3، مهر 1402، صفحه 39-53
مژگان شکری؛ علیرضا یدوی؛ امین صالحی؛ محسن موحدی دهنوی؛ راضیه کرمی

15.

مقایسه تأثیر کودهای شیمیایی(اوره)، آلی (ورمی‌کمپوست) و زیستی(نیتروکسین) بر عملکرد کمی و کیفی کنجد (Sesamum indicum L.)

دوره 21، شماره 2، مرداد 1390، صفحه 87-101
رحمان سجادی‌نیک؛ علیرضا یدوی؛ حمیدرضا بلوچی؛ هوشنگ فرجی

16.

نقش کودهای زیستی و آلی در عملکرد کمی و کیفی سویا (.Glycine max L) رقم ویلیامز

دوره 25، شماره 3، آبان 1394، صفحه 137-149
فاطمه پاسبان؛ حمیدرضا بلوچی؛ علیرضا یدوی؛ امین صالحی؛ محمود عطارزاده



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب