کلیدواژه‌ها = Strawberry
تعداد مقالات: 7

1

Agrobacterium tumefaciens-Mediated Transformation of Two Economically Important Strawberry Cultivars with P5CS Gene

دوره 5، شماره 1، پاییز 2015، صفحه 55-66
Bahman Bahramnejad؛ Sirwan Nasri؛ AliAkbar Mozafari؛ Adel Siosemardeh

2

Effects of Foliar and Root Applications of Hydro-Alcoholic Solutions on Physiological and Biochemical Attributes and Fruit Yield and Weight of Strawberry

دوره 5، شماره 1، پاییز 2015، صفحه 47-54
Zeinab Yavarpanah؛ Mahdi Alizadeh؛ Esmaeil Seifi

3

Efficiency of Folic Acid in Improving Yield and Fruit Quality of Strawberry

دوره 7، شماره 1، بهار 2017، صفحه 15-25
Jila Raeisi؛ Zahra Pakkish؛ Vahid Reza Saffari

4

اثر تنش شوری کلرید سدیم در بخشی از سیستم ریشه بر عملکرد، کمیت و کیفیت میوه توت‌فرنگی

دوره 21، شماره 1، بهار 1390، صفحه 135-144
مهری یوسفی؛ سید جلال طباطبایی؛ جعفر حاجیلو؛ ناصر مهنا

5

ارزیابی اثرات محیط زیستی تولید توت‌فرنگی در دو سیستم ارگانیک و مرسوم (مطالعه موردی: استان کردستان)

دوره 27، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 197-208
صلاح مفاخری؛ هادی ویسی؛ امید نوری؛ عبدالمجید مهدوی دامغانی

6

بررسی کارایی فنی تولیدکنندگان توت‌فرنگی در شهرستان سنندج

دوره 22، شماره 4، زمستان 1391، صفحه 125-134
اسماعیل پیش بهار؛ اکبر نصیری

7

شناسایی مولکولی و تعیین جایگاه تبارزایی ویروس چروکیدگی توت فرنگی (Strawberry crinkle virus) از مزارع توت فرنگی استان کردستان بر اساس بخشی از ژن پلیمراز

دوره 7، شماره 2، تابستان 1397، صفحه 95-105
محمد حاجی زاده


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.