تعداد نشریات | 44 |
تعداد شمارهها | 1,316 |
تعداد مقالات | 16,175 |
تعداد مشاهده مقاله | 52,741,542 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 15,425,520 |
1. | اثر تغذیه درمنه خزری (Artemisia annua) بر عملکرد، ترکیب لاشه و پایداری اکسیداتیو گوشت بلدرچین ژاپنی | |
دوره 30، شماره 2، شهریور 1399، صفحه 61-72 | ||
ابراهیم طوسی؛ رضا میرشکار؛ بهروز دستار | ||
2. | تاثیر سرخ شدن در روغن های گیاهی شامل روغن زیتون، روغن ذرت و روغن هسته انگور بر پروفایل اسید چرب، اکسیداسیون چربی و خواص حسی فیله ماهی آمور در مقایسه با ماهی خام | |
دوره 29، شماره 2، مرداد 1398، صفحه 151-167 | ||
سارا گل گلی پور؛ آی ناز خدانظری؛ کمال غانمی | ||
3. | مقایسه اثر فرآیند اولتراسوند حرارتی و حرارت دهی متداول بر اکسیداسیون چربی، ویتامینها و میکروارگانیسمهای شیر | |
دوره 30، شماره 1، اردیبهشت 1399، صفحه 167-182 | ||
راضیه رضوی؛ رضا اسماعیل زاده کناری | ||