طوسی, ابراهیم, میرشکار, رضا, دستار, بهروز. (1399). اثر تغذیه درمنه خزری (Artemisia annua) بر عملکرد، ترکیب لاشه و پایداری اکسیداتیو گوشت بلدرچین ژاپنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(2), 61-72. doi: 10.22034/as.2020.11486
ابراهیم طوسی; رضا میرشکار; بهروز دستار. "اثر تغذیه درمنه خزری (Artemisia annua) بر عملکرد، ترکیب لاشه و پایداری اکسیداتیو گوشت بلدرچین ژاپنی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 30, 2, 1399, 61-72. doi: 10.22034/as.2020.11486
طوسی, ابراهیم, میرشکار, رضا, دستار, بهروز. (1399). 'اثر تغذیه درمنه خزری (Artemisia annua) بر عملکرد، ترکیب لاشه و پایداری اکسیداتیو گوشت بلدرچین ژاپنی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(2), pp. 61-72. doi: 10.22034/as.2020.11486
طوسی, ابراهیم, میرشکار, رضا, دستار, بهروز. اثر تغذیه درمنه خزری (Artemisia annua) بر عملکرد، ترکیب لاشه و پایداری اکسیداتیو گوشت بلدرچین ژاپنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 30(2): 61-72. doi: 10.22034/as.2020.11486


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.