آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,230
تعداد مقالات15,134
تعداد مشاهده مقاله50,642,556
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,729,126

1.

اثر برخی تعدیل کننده‌های تنش بر خصوصیات مورفولوژیک و صفات کمی و کیفی علوفه کینوا (Chenopodium quinoa Willd) درشرایط تنش کم آبی

دوره 31، شماره 2، تیر 1400، صفحه 111-128
سیده نسرین حسینی؛ جلال جلیلیان؛ اسماعیل قلی نژاد

2.

اثر خواص ضد میکروبی عصاره کینوا و جنسینگ نانوریزپوشانی شده بر ماندگاری خامه

دوره 33، شماره 4، اسفند 1402، صفحه 113-129
حدیث عظیمی نژاد؛ رضا اسماعیل زاده کناری؛ زینب رفتنی امیری

3.

ارزیابی کارایی برخی باکتری های ریزوسفری گیاهان شورپسند در تعدیل تنش شوری گیاه کینوا (Chenopodium quinoa Willd.).

دوره 33، شماره 3، مهر 1402، صفحه 343-361
داود سقفی؛ محمدرضا ساریخانی؛ شاهین اوستان؛ عزت الله اسفندیاری

4.

بررسی پروفایل اسیدآمینه، حل‌ شوندگی وخواص آنتی اکسیدانی هیدرولیزات حاصله از پروتئین کینوا

دوره 32، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 123-135
اکرم پزشکی؛ حسام دلیری؛ مریم محمدیی؛ حامد همیشه کار؛ حسین بیرامی

5.

تأثیر دور آبیاری بر عملکرد و اجزای عملکرد کینوا (Chenopodium quinoa) درشرایط شور

دوره 30، شماره 3، آبان 1399، صفحه 347-357
حسین بیرامی؛ محمد حسن رحیمیان؛ معصومه صالحی؛ رستم یزدانی بیوکی؛ مهدی شیران تفتی؛ مجید نیکخواه

6.

تأثیر کاربرد ورمی‌کمپوست بر رشد و روابط آبی گیاه کینوا در شرایط تنش شوری

دوره 31، شماره 3، آبان 1400، صفحه 131-147
سجاد علیار؛ ناصر علی اصغرزاد سلمانی؛ عادل دباغ محمدی نسب؛ شاهین اوستان

7.

تولید سوسیس مرغ فراسودمند با استفاده از آرد کینوا و بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و بافتی آن

دوره 31، شماره 3، مهر 1400، صفحه 85-107
منیره پور صالحی؛ فریبا زینالی؛ محمد علیزاده خالدآباد؛ هادی الماسی

8.

تولید نوشیدنی تخمیری بدون گلوتن بر پایه کینوا توسط باکتری‌های پروبیوتیک

دوره 29، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 27-42
ساناز ابراهیمی جم؛ سهیلا زرین‌قلمی؛ علی گنجلو


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب