تعداد نشریات | 43 |
تعداد شمارهها | 1,184 |
تعداد مقالات | 14,553 |
تعداد مشاهده مقاله | 49,931,071 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 13,136,229 |
1. | اثر آرد سویای فعال بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی نان قالبی | |
دوره 30، شماره 3، آبان 1399، صفحه 89-105 | ||
آزاده شاهسون تبریزی؛ اسماعیل عطای صالحی؛ زهرا شیخ الاسلامی | ||
2. | تأثیر استفاده همزمان از امولسیفایر داتم (استر دیاستیل تارتاریک اسید منوگلیسرید) و آلفا-آمیلاز مالتوژنیک بر ویژگیهای کیفی نان قالبی | |
دوره 28، شماره 4، دی 1397، صفحه 1-13 | ||
سمیرا باقرزاده؛ جعفر محمدزاده میلانی؛ محمدرضا کسائی | ||