آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,251
تعداد مقالات15,394
تعداد مشاهده مقاله51,109,553
تعداد دریافت فایل اصل مقاله14,119,352

1.

اثر آرد سویای فعال بر ویژگی‌های فیزیکو‌شیمیایی، بافتی و حسی نان قالبی

دوره 30، شماره 3، آبان 1399، صفحه 89-105
آزاده شاهسون تبریزی؛ اسماعیل عطای صالحی؛ زهرا شیخ الاسلامی

2.

تأثیر استفاده همزمان از امولسیفایر داتم (استر دی‌استیل تارتاریک اسید منوگلیسرید) و آلفا-آمیلاز مالتوژنیک بر ویژگی‌های کیفی نان قالبی

دوره 28، شماره 4، دی 1397، صفحه 1-13
سمیرا باقرزاده؛ جعفر محمدزاده میلانی؛ محمدرضا کسائی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب