تعداد نشریات | 43 |
تعداد شمارهها | 1,274 |
تعداد مقالات | 15,729 |
تعداد مشاهده مقاله | 51,827,442 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 14,666,155 |
1. | اثر صمغ های بومی دانه ی به و بالنگوشیرازی بر خصوصیات حسی دسر شیری کم چرب با استفاده از تحلیل مولفه های اصلی (PCA) | |
دوره 31، شماره 3، مهر 1400، صفحه 109-118 | ||
سیده سعیده کربلائی امینی؛ مهرناز امینی فر؛ سیده شیما یوسفی؛ مرجان حیدرزاده | ||
2. | بررسی ترکیبات شیمیایی و ارزش غذایی مایع شکمبه خشک شده با روش خشک کردن پاششی به همراه هیدروکلوئیدهای مختلف در شرایط برون تنی | |
دوره 33، شماره 1، خرداد 1402، صفحه 43-62 | ||
فریبا رضائی سرتشنیزی؛ حسین عبدی بنمار؛ جمال سیف دواتی | ||
3. | تأثیر صمغ فارسی و صمغ دانه بالنگو شیرازی بر ویژگیهای بافتی ماست همزده کمچرب | |
دوره 27، شماره 4، دی 1396، صفحه 171-181 | ||
مریم ید ملت؛ حسین جوینده؛ محمد حجتی | ||