تعداد نشریات | 44 |
تعداد شمارهها | 1,301 |
تعداد مقالات | 15,995 |
تعداد مشاهده مقاله | 52,428,076 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 15,174,577 |
1. | بررسی تاثیر اسیدهای صفراوی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجههای خونی در جوجه-های گوشتی | |
دوره 33، شماره 3، آذر 1402، صفحه 115-126 | ||
سید محمد علی میرحسینی؛ محسن دانشیار؛ پرویز فرهومند؛ سید علی میر قلنج | ||
2. | تأثیر استفاده همزمان از امولسیفایر داتم (استر دیاستیل تارتاریک اسید منوگلیسرید) و آلفا-آمیلاز مالتوژنیک بر ویژگیهای کیفی نان قالبی | |
دوره 28، شماره 4، دی 1397، صفحه 1-13 | ||
سمیرا باقرزاده؛ جعفر محمدزاده میلانی؛ محمدرضا کسائی | ||
3. | کاربرد امولسیفایر استر مونو و دیگلیسیرید اسید سیتریک (سیترم) به عنوان جایگزین لسیتین بر برخی ویژگیهای کیفی شکلات شیری | |
دوره 26، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 265-276 | ||
سید باقر میرتاج الدینی؛ صدیف آزادمرد دمیرچی؛ سیدهادی پیغمبردوست؛ هانیه رسولی پیروزیان | ||