آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,238
تعداد مقالات15,201
تعداد مشاهده مقاله50,762,021
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,837,519

1.

بررسی تاثیر اسیدهای صفراوی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجه‌های خونی در جوجه-های گوشتی

دوره 33، شماره 3، آذر 1402، صفحه 115-126
سید محمد علی میرحسینی؛ محسن دانشیار؛ پرویز فرهومند؛ سید علی میر قلنج

2.

تأثیر استفاده همزمان از امولسیفایر داتم (استر دی‌استیل تارتاریک اسید منوگلیسرید) و آلفا-آمیلاز مالتوژنیک بر ویژگی‌های کیفی نان قالبی

دوره 28، شماره 4، دی 1397، صفحه 1-13
سمیرا باقرزاده؛ جعفر محمدزاده میلانی؛ محمدرضا کسائی

3.

کاربرد امولسیفایر استر مونو و دی‌گلیسیرید اسید سیتریک (سیترم) به عنوان جایگزین لسیتین بر برخی ویژگی‌های کیفی شکلات شیری

دوره 26، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 265-276
سید باقر میرتاج الدینی؛ صدیف آزادمرد دمیرچی؛ سید‌هادی پیغمبردوست؛ هانیه رسولی پیروزیان


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب