
تعداد نشریات | 45 |
تعداد شمارهها | 1,358 |
تعداد مقالات | 16,594 |
تعداد مشاهده مقاله | 53,854,582 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 16,425,306 |
1. | تاثیر استفاده از آنتی اکسیدانهای طبیعی (اولئورزین آویشن و زنجبیل ) بر خواص فیزیکی شیمیایی و حسی روغن کنجد | |
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 24 فروردین 1404 | ||
اکرم پزشکی؛ آیدا مهروند؛ مریم خاکباز حشمتی؛ فاطمه امامی خواه | ||
2. | تأثیر غلظتهای مختلف جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر برخی ویژگیهای فیزیکیشیمیایی و حسی ماست اسفناج پروبیوتیک | |
دوره 26، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 127-143 | ||
فریبا محمدی الستی؛ وجیهه فدائی نوغانی؛ کیانوش خسروی دارانی | ||
3. | خواص فیزیکی شیمیایی و حسی کیک روغنی غنی شده با عصاره دارچین | |
دوره 33، شماره 2، تیر 1402، صفحه 43-55 | ||
فاطمه قنادی اصل؛ بنفشه بردبار لمر | ||