آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,242
تعداد مقالات15,261
تعداد مشاهده مقاله50,957,281
تعداد دریافت فایل اصل مقاله14,013,315

1.

تأثیر غلظتهای مختلف جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر برخی ویژگیهای فیزیکی‌شیمیایی و حسی ماست اسفناج پروبیوتیک

دوره 26، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 127-143
فریبا محمدی الستی؛ وجیهه فدائی نوغانی؛ کیانوش خسروی دارانی

2.

خواص فیزیکی شیمیایی و حسی کیک روغنی غنی شده با عصاره دارچین

دوره 33، شماره 2، تیر 1402، صفحه 43-55
فاطمه قنادی اصل؛ بنفشه بردبار لمر


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب