آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,358
تعداد مقالات16,594
تعداد مشاهده مقاله53,854,582
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,425,306

1.

تاثیر استفاده از آنتی اکسیدانهای طبیعی (اولئورزین آویشن و زنجبیل ) بر خواص فیزیکی شیمیایی و حسی روغن کنجد

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 24 فروردین 1404
اکرم پزشکی؛ آیدا مهروند؛ مریم خاکباز حشمتی؛ فاطمه امامی خواه

2.

تأثیر غلظتهای مختلف جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر برخی ویژگیهای فیزیکی‌شیمیایی و حسی ماست اسفناج پروبیوتیک

دوره 26، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 127-143
فریبا محمدی الستی؛ وجیهه فدائی نوغانی؛ کیانوش خسروی دارانی

3.

خواص فیزیکی شیمیایی و حسی کیک روغنی غنی شده با عصاره دارچین

دوره 33، شماره 2، تیر 1402، صفحه 43-55
فاطمه قنادی اصل؛ بنفشه بردبار لمر


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب