تعداد نشریات | 44 |
تعداد شمارهها | 1,316 |
تعداد مقالات | 16,175 |
تعداد مشاهده مقاله | 52,734,770 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 15,418,301 |
1. | بررسی اثر آنتیاکسیدانی عصاره گزنه بر خصوصیات کیفی روغن کلزا ومقایسه آن با ترت بوتیل هیدروکینون طی سرخ کردن عمیق | |
دوره 27، شماره 3، مهر 1396، صفحه 151-163 | ||
صدف السادات ریاضی؛ نارملا آصفی | ||
2. | تاثیر سرخ شدن در روغن های گیاهی شامل روغن زیتون، روغن ذرت و روغن هسته انگور بر پروفایل اسید چرب، اکسیداسیون چربی و خواص حسی فیله ماهی آمور در مقایسه با ماهی خام | |
دوره 29، شماره 2، مرداد 1398، صفحه 151-167 | ||
سارا گل گلی پور؛ آی ناز خدانظری؛ کمال غانمی | ||
3. | تولید بامیه با استفاده از پوشش پروتئین آبپنیر و بررسی ویژگیهای کیفی آن طی نگهداری | |
دوره 29، شماره 4، بهمن 1398، صفحه 59-69 | ||
رامین مقصود زاده؛ عباس جلیل زاده | ||