آمار

تعداد نشریات44
تعداد شماره‌ها1,340
تعداد مقالات16,468
تعداد مشاهده مقاله53,445,190
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,005,446
ریاضی, صدف السادات, آصفی, نارملا. (1396). بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی عصاره گزنه بر خصوصیات کیفی روغن کلزا ومقایسه آن با ترت بوتیل هیدروکینون طی سرخ کردن عمیق. سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(3), 151-163.
صدف السادات ریاضی; نارملا آصفی. "بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی عصاره گزنه بر خصوصیات کیفی روغن کلزا ومقایسه آن با ترت بوتیل هیدروکینون طی سرخ کردن عمیق". سامانه مدیریت نشریات علمی, 27, 3, 1396, 151-163.
ریاضی, صدف السادات, آصفی, نارملا. (1396). 'بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی عصاره گزنه بر خصوصیات کیفی روغن کلزا ومقایسه آن با ترت بوتیل هیدروکینون طی سرخ کردن عمیق', سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(3), pp. 151-163.
ریاضی, صدف السادات, آصفی, نارملا. بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی عصاره گزنه بر خصوصیات کیفی روغن کلزا ومقایسه آن با ترت بوتیل هیدروکینون طی سرخ کردن عمیق. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 27(3): 151-163.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب