آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,253
تعداد مقالات15,411
تعداد مشاهده مقاله51,249,563
تعداد دریافت فایل اصل مقاله14,256,750
ریاضی, صدف السادات, آصفی, نارملا. (1396). بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی عصاره گزنه بر خصوصیات کیفی روغن کلزا ومقایسه آن با ترت بوتیل هیدروکینون طی سرخ کردن عمیق. سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(3), 151-163.
صدف السادات ریاضی; نارملا آصفی. "بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی عصاره گزنه بر خصوصیات کیفی روغن کلزا ومقایسه آن با ترت بوتیل هیدروکینون طی سرخ کردن عمیق". سامانه مدیریت نشریات علمی, 27, 3, 1396, 151-163.
ریاضی, صدف السادات, آصفی, نارملا. (1396). 'بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی عصاره گزنه بر خصوصیات کیفی روغن کلزا ومقایسه آن با ترت بوتیل هیدروکینون طی سرخ کردن عمیق', سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(3), pp. 151-163.
ریاضی, صدف السادات, آصفی, نارملا. بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی عصاره گزنه بر خصوصیات کیفی روغن کلزا ومقایسه آن با ترت بوتیل هیدروکینون طی سرخ کردن عمیق. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 27(3): 151-163.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب