آمار

تعداد نشریات44
تعداد شماره‌ها1,303
تعداد مقالات16,020
تعداد مشاهده مقاله52,489,379
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,216,944
ریاضی, صدف السادات, آصفی, نارملا. (1396). بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی عصاره گزنه بر خصوصیات کیفی روغن کلزا ومقایسه آن با ترت بوتیل هیدروکینون طی سرخ کردن عمیق. سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(3), 151-163.
صدف السادات ریاضی; نارملا آصفی. "بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی عصاره گزنه بر خصوصیات کیفی روغن کلزا ومقایسه آن با ترت بوتیل هیدروکینون طی سرخ کردن عمیق". سامانه مدیریت نشریات علمی, 27, 3, 1396, 151-163.
ریاضی, صدف السادات, آصفی, نارملا. (1396). 'بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی عصاره گزنه بر خصوصیات کیفی روغن کلزا ومقایسه آن با ترت بوتیل هیدروکینون طی سرخ کردن عمیق', سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(3), pp. 151-163.
ریاضی, صدف السادات, آصفی, نارملا. بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی عصاره گزنه بر خصوصیات کیفی روغن کلزا ومقایسه آن با ترت بوتیل هیدروکینون طی سرخ کردن عمیق. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 27(3): 151-163.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب