آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,237
تعداد مقالات15,201
تعداد مشاهده مقاله50,753,195
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,829,684

1.

اثر آبگیری اسمزی قبل از خشک کردن بر خصوصیات فیزیکی شیمیایی و حسی ورقه های پیاز خشک

دوره 31، شماره 2، تیر 1400، صفحه 51-65
اعظم ایوبی؛ محمد بلوردی

2.

بررسی اثرات پوشش‌های فعال آنتی‌اکسیدانی بر میزان کارآیی آبگیری اسمزی و ویژگی‌های کیفی انگور شاهرودی خشک شده

دوره 31، شماره 4، دی 1400، صفحه 51-63
سارا خیابانی؛ بابک قنبرزاده؛ محمدیار حسینی

3.

تاثیرآبگیری اسمزی و روش‌های مختلف خشک کردن کدو حلوایی برکیفیت و رنگ محصول نهایی

دوره 29، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 141-153
شادی بصیری؛ فرزاد غیبی

4.

تأثیر امواج فراصوت و آبگیری اسمزی روی چگالی ظاهری قطعات سیب‌زمینی طی سرخ‌کردن

دوره 26، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 247-264
لیدا عابدپور؛ جلال دهقان‌نیا

5.

تأثیر ترکیبی پیش‌تیمارهای اولتراسوند، مایکروویو و آبگیری اسمزی روی سینتیک دفع رطوبت طی سرخ‌کردن عمیق سیب‌زمینی

دوره 26، شماره 3، آذر 1395، صفحه 543-561
مهدی برمور؛ جلال دهقان‌نیا؛ بابک قنبرزاده


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب