آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,242
تعداد مقالات15,249
تعداد مشاهده مقاله50,921,335
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,986,632

1.

اثر جایگزینی ساکارز با ربادیوزید A و ایزومالت بر زنده‌مانی باکتری‌های پروبیوتیک و ویژگی‎های فیزیکی‌شیمیایی و حسی کفیر بستنی

دوره 28، شماره 4، دی 1397، صفحه 143-154
محدثه شیبانی؛ رضوان پوراحمد؛ محمدرضا اسحاقی

2.

بررسی اثر جایگزینی ساکارز توسط مخلوط سوکرالوز و ایزومالت بر ویژگی‌های کیفی باقلوا‌ی سنتی کرمانشاهی

دوره 29، شماره 4، بهمن 1398، صفحه 71-88
نیما امامی؛ لیلا ناطقی؛ محمدرضا اسحاقی

3.

بررسی تولید شیر کاکائوی فراسودمند با استفاده از شیرین کننده های ریبادیوزید A، اینولین، الیگوفروکتوز و ایزومالت

دوره 26، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 123-137
مریم جعفری؛ محمد دانشی؛ وجیهه فدائی نوغانی

4.

تولید پودر کیک عملگرا بااستفاده ازآرد کینوآ وایزومالت

دوره 32، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 1-12
آیدا اباذری؛ مانیا صالحی فر

5.

تولید خامه قنادی حاوی شیرین کننده‌های کم کا‌لری ا‌ستویا و ا‌‌یزوما‌لت

دوره 26، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 749-761
محمد حسین آهوئی؛ رضوان پوراحمد؛ علی ا کبریان موغاری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب