تعداد نشریات | 44 |
تعداد شمارهها | 1,304 |
تعداد مقالات | 15,961 |
تعداد مشاهده مقاله | 52,313,292 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 15,071,999 |
1. | اثر جایگزینی ساکارز با ربادیوزید A و ایزومالت بر زندهمانی باکتریهای پروبیوتیک و ویژگیهای فیزیکیشیمیایی و حسی کفیر بستنی | |
دوره 28، شماره 4، دی 1397، صفحه 143-154 | ||
محدثه شیبانی؛ رضوان پوراحمد؛ محمدرضا اسحاقی | ||
2. | بررسی اثر جایگزینی ساکارز توسط مخلوط سوکرالوز و ایزومالت بر ویژگیهای کیفی باقلوای سنتی کرمانشاهی | |
دوره 29، شماره 4، بهمن 1398، صفحه 71-88 | ||
نیما امامی؛ لیلا ناطقی؛ محمدرضا اسحاقی | ||
3. | بررسی تولید شیر کاکائوی فراسودمند با استفاده از شیرین کننده های ریبادیوزید A، اینولین، الیگوفروکتوز و ایزومالت | |
دوره 26، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 123-137 | ||
مریم جعفری؛ محمد دانشی؛ وجیهه فدائی نوغانی | ||
4. | تولید پودر کیک عملگرا بااستفاده ازآرد کینوآ وایزومالت | |
دوره 32، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 1-12 | ||
آیدا اباذری؛ مانیا صالحی فر | ||
5. | تولید خامه قنادی حاوی شیرین کنندههای کم کالری استویا و ایزومالت | |
دوره 26، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 749-761 | ||
محمد حسین آهوئی؛ رضوان پوراحمد؛ علی ا کبریان موغاری | ||