آمار

تعداد نشریات44
تعداد شماره‌ها1,303
تعداد مقالات16,020
تعداد مشاهده مقاله52,489,584
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,217,073
شیبانی, محدثه, پوراحمد, رضوان, اسحاقی, محمدرضا. (1397). اثر جایگزینی ساکارز با ربادیوزید A و ایزومالت بر زنده‌مانی باکتری‌های پروبیوتیک و ویژگی‎های فیزیکی‌شیمیایی و حسی کفیر بستنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(4), 143-154.
محدثه شیبانی; رضوان پوراحمد; محمدرضا اسحاقی. "اثر جایگزینی ساکارز با ربادیوزید A و ایزومالت بر زنده‌مانی باکتری‌های پروبیوتیک و ویژگی‎های فیزیکی‌شیمیایی و حسی کفیر بستنی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 28, 4, 1397, 143-154.
شیبانی, محدثه, پوراحمد, رضوان, اسحاقی, محمدرضا. (1397). 'اثر جایگزینی ساکارز با ربادیوزید A و ایزومالت بر زنده‌مانی باکتری‌های پروبیوتیک و ویژگی‎های فیزیکی‌شیمیایی و حسی کفیر بستنی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(4), pp. 143-154.
شیبانی, محدثه, پوراحمد, رضوان, اسحاقی, محمدرضا. اثر جایگزینی ساکارز با ربادیوزید A و ایزومالت بر زنده‌مانی باکتری‌های پروبیوتیک و ویژگی‎های فیزیکی‌شیمیایی و حسی کفیر بستنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 28(4): 143-154.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب