آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,252
تعداد مقالات15,399
تعداد مشاهده مقاله51,139,285
تعداد دریافت فایل اصل مقاله14,170,104

1.

Effects of selenium nanoparticles and ancymidol on physiological responses of Stevia rebaudiana Bertoni colonized by Piriformospora indica

دوره 12، شماره 1، مرداد 2022، صفحه 67-92
Roya Karamian؛ Masoumeh Ahmadi Khoei

2.

بهینه‌سازی تولید مافین کم‌کالری با استفاده از شیرین‌کننده طبیعی استویا و مالتودکسترین

دوره 26، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 715-724
سحر نجفی؛ مانیا صالحی فر

3.

تأثیر بسترهای کشت و همزیستی قارچ میکوریزا بر عملکرد برگ، درصد کلونیزاسیون ریشه و برخی از ویژگی های ریشه استویا در سیستم کشت بدون خاک

دوره 29، شماره 2، تیر 1398، صفحه 189-204
نسرین سادات سید محمدی؛ مرتضی برمکی؛ مهدی داوری

4.

تولید خامه شکلاتی رژیمی حاوی استویا، سوکرالوز و اینولین و بررسی ویژگی‌های فیزیکی شیمیایی و حسی آن

دوره 28، شماره 3، مهر 1397، صفحه 15-25
سحر ابراهیمی؛ رضوان پوراحمد؛ بیژن خورشیدپور

5.

تولید خامه قنادی حاوی شیرین کننده‌های کم کا‌لری ا‌ستویا و ا‌‌یزوما‌لت

دوره 26، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 749-761
محمد حسین آهوئی؛ رضوان پوراحمد؛ علی ا کبریان موغاری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب