آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,242
تعداد مقالات15,247
تعداد مشاهده مقاله50,916,608
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,982,153

1.

اثر دمای هوای ورودی، نوع و غلظت ماده حامل بر ویژگی‌های فیزیکی شیمیایی و ضداکسایشی عصاره مرزنجوش ریزپوشانی شده با خشک کن پاششی

دوره 28، شماره 4، دی 1397، صفحه 15-30
زهرا اکبربگلو؛ سیدهادی پیغمبردوست؛ عارف اولادغفاری؛ خشایار سرابندی

2.

اثر میکروانکپسولاسیون بر زنده مانی باکتری پروبیوتیک بومی لاکتوباسیلوس پلانتاروم در شرایط شبیه سازی شده معده و روده

دوره 27، شماره 1، اردیبهشت 1396، صفحه 183-191
معظمه کاظمی گورجی؛ حبیب اله عباسی؛ لیلا روزبه نصیرایی؛ الناز میلانی

3.

ارزیابی خواص ریزپوشینه‌های حاوی عصاره کاکوتی ( Ziziphora clinopodiodes) پایدار شده با صمغ عربی، ایزوله پروتئین آب پنیر صمغ گوار و ترکیب آنها

دوره 29، شماره 4، بهمن 1398، صفحه 101-123
محمود حسین نیا؛ هادی الماسی؛ محمد علیزاده خالد آباد

4.

تاثیر ریزپوشانی کردن بر ویژگی‌های اسانس پوست پرتقال حاصل از پسماندهای کارخانجات آب پرتقال

دوره 32، شماره 2، تیر 1401، صفحه 109-121
شهین زمردی؛ الهام آذرپژوه؛ پروین شرایعی

5.

تولید شکلات پروبیوتیک حاوی بیفیدوباکتریوم بیفیدوم ریزپوشانی شده با آلژینات- پروتئین آب‌پنیر و بررسی خواص فیزیکوشیمیائی، حسی و میزان ماندگاری آن

دوره 33، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 111-127
حسن محرم پور؛ اکرم پزشکی نجف آبادی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب