تعداد نشریات | 44 |
تعداد شمارهها | 1,322 |
تعداد مقالات | 16,211 |
تعداد مشاهده مقاله | 52,859,176 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 15,533,713 |
1. | بررسی تاثیر پوشش خوراکی کیتوزان، بستهبندی با اتمسفر اصلاح شده و فیلم بستهبندی نانو بر بهبود ویژگیهای کیفی کدو سبز (Cucurbita pepo L.) | |
دوره 9، شماره 3، مهر 1403، صفحه 15-31 | ||
مهدی مرادی؛ ابراهیم احمدی؛ فرشاد دشتی | ||
2. | بررسی تکنیک متناوب مایکروویو- هوای گرم بر خواص کیفی و تغذیهای برگههای کیوی خشک شده | |
دوره 27، شماره 1، اردیبهشت 1396، صفحه 111-126 | ||
مریم خاکباز حشمتی؛ اشکان سیفی مقدم | ||
3. | تاثیر پودر دانه کتان و امولسیفایر داتم (DATEM) بر ویژگیهای کیفی و حسی دونات | |
دوره 30، شماره 1، اردیبهشت 1399، صفحه 99-111 | ||
شهین زمردی؛ سمیرا فرامرزی | ||
4. | تخمین مدت ماندگاری و ارتباط همبستگی خواص کیفی میگوی سفید سرتیز (Metapenaeus affinis) پوست کنی شده طی سردسازی | |
دوره 30، شماره 1، اردیبهشت 1399، صفحه 29-41 | ||
ثریا صالحی؛ آی ناز خدانظری؛ اسحاق زمانی | ||