تعداد نشریات | 43 |
تعداد شمارهها | 1,221 |
تعداد مقالات | 14,957 |
تعداد مشاهده مقاله | 50,363,809 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 13,456,069 |
1. | بررسی تکنیک متناوب مایکروویو- هوای گرم بر خواص کیفی و تغذیهای برگههای کیوی خشک شده | |
دوره 27، شماره 1، اردیبهشت 1396، صفحه 111-126 | ||
مریم خاکباز حشمتی؛ اشکان سیفی مقدم | ||
2. | تاثیر پودر دانه کتان و امولسیفایر داتم (DATEM) بر ویژگیهای کیفی و حسی دونات | |
دوره 30، شماره 1، اردیبهشت 1399، صفحه 99-111 | ||
شهین زمردی؛ سمیرا فرامرزی | ||
3. | تخمین مدت ماندگاری و ارتباط همبستگی خواص کیفی میگوی سفید سرتیز (Metapenaeus affinis) پوست کنی شده طی سردسازی | |
دوره 30، شماره 1، اردیبهشت 1399، صفحه 29-41 | ||
ثریا صالحی؛ آی ناز خدانظری؛ اسحاق زمانی | ||