آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,238
تعداد مقالات15,201
تعداد مشاهده مقاله50,760,585
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,836,462

1.

اثر استفاده از آرد لوپین و نشاسته ذرت بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر، بافت و ویژگی های ارگانولپتیکی کیک فاقد گلوتن

دوره 30، شماره 2، شهریور 1399، صفحه 69-86
محبوبه پیروانی؛ مانیا صالحی فر؛ نادر کریمیان خسروشاهی

2.

ارزیابی خواص کیفی کیک لایه ای بدون گلوتن تهیه شده از آرد برنج و نخودچی

دوره 27، شماره 1، اردیبهشت 1396، صفحه 99-110
پونه فرد؛ جعفر محمد زاده میلانی؛ محمد رضا کسایی

3.

بررسی اثر استفاده از ارده و روغن کنجد به جای بخشی از روغن جامد هیدروژنه در فرمولاسیون شیرینی برنجی و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی آن

دوره 31، شماره 1، اردیبهشت 1400، صفحه 115-128
لیلا ناطقی؛ محمد رضا اسحاقی؛ امیر یوسف اردلان

4.

تأثیر افزودن صمغ کتیرا بر ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی، بافتی و حسی نان بدون گلوتن بر پایه ذرت

دوره 28، شماره 3، مهر 1397، صفحه 111-125
المیرا عبدالعلی زاده؛ مهدی قره خانی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب