آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,223
تعداد مقالات15,032
تعداد مشاهده مقاله50,503,094
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,591,352

1.

‌اثرات صمغ آنغوزه، پروبیوتیک و آنتی‌بیوتیک بر عملکرد و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی

دوره 30، شماره 4، اسفند 1399، صفحه 1-13
مهدی رمضانی؛ محسن افشارمنش؛ رضا قنبرپور

2.

بررسی امکان جایگزینی اسانس میخک به جای آنتی‌بیوتیک محرک رشد آویلامایسین در جیره غذایی جوجه‌های گوشتی

دوره 27، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 87-99
سیدموسی سعادت‌میرقدیم؛ میرداریوش شکوری؛ فرزاد میرزائی آقجه قشلاق

3.

تاثیرمکمل‌سازی پودر فلفل قرمز تند و آویلامایسین برعملکرد، خصوصیات‌لاشه، پروفایل چربی خون و اندام‌‌های لنفاوی جوجه‌‌های گوشتی

دوره 26، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 163-171
سعید حسین‌زاده؛ رامین نجفی؛ محسن دانشیار؛ خسرو پارسائی‌مهر

4.

تاثیر نعناع خشک شده بر عملکرد، خصوصیات لاشه و پروفایل چربی خون جوجه‌های گوشتی

دوره 26، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 141-149
یونس رستمی؛ رامین نجفی؛ خسرو پارسائی‌مهر؛ سعید حسین‌زاده


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب