تعداد نشریات | 44 |
تعداد شمارهها | 1,318 |
تعداد مقالات | 16,187 |
تعداد مشاهده مقاله | 52,792,270 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 15,473,132 |
1. | اثرات صمغ آنغوزه، پروبیوتیک و آنتیبیوتیک بر عملکرد و کیفیت گوشت جوجههای گوشتی | |
دوره 30، شماره 4، اسفند 1399، صفحه 1-13 | ||
مهدی رمضانی؛ محسن افشارمنش؛ رضا قنبرپور | ||
2. | بررسی امکان جایگزینی اسانس میخک به جای آنتیبیوتیک محرک رشد آویلامایسین در جیره غذایی جوجههای گوشتی | |
دوره 27، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 87-99 | ||
سیدموسی سعادتمیرقدیم؛ میرداریوش شکوری؛ فرزاد میرزائی آقجه قشلاق | ||
3. | تاثیرمکملسازی پودر فلفل قرمز تند و آویلامایسین برعملکرد، خصوصیاتلاشه، پروفایل چربی خون و اندامهای لنفاوی جوجههای گوشتی | |
دوره 26، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 163-171 | ||
سعید حسینزاده؛ رامین نجفی؛ محسن دانشیار؛ خسرو پارسائیمهر | ||
4. | تاثیر نعناع خشک شده بر عملکرد، خصوصیات لاشه و پروفایل چربی خون جوجههای گوشتی | |
دوره 26، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 141-149 | ||
یونس رستمی؛ رامین نجفی؛ خسرو پارسائیمهر؛ سعید حسینزاده | ||