آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,252
تعداد مقالات15,404
تعداد مشاهده مقاله51,186,227
تعداد دریافت فایل اصل مقاله14,211,694

1.

اثرات فرآیند قلیایی کردن بر کیفیت پودر کاکائو تولید شده

دوره 31، شماره 1، اردیبهشت 1400، صفحه 129-142
فریبا محمدى الستى؛ نارملا آصفی؛ رامین ملکی؛ سید صادق سیدلو هریس

2.

اثر پیش‌تیمار زمان خلاء و رها سازی در فشار اتمسفر بر ویژگی‌های فیزیکی برش‌های قارچ دکمه‌ای خشک شده با هوای گرم

دوره 26، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 345-355
مستانه طاهر قاسمی؛ نارملا آصفی؛ بهمن پاسبان اسلام

3.

اثر گاز ازن بربرخی ویژگی‌های شیمیایی و میکروبی ادویه‌ها دارچین، میخک و زنجبیل

دوره 27، شماره 4، دی 1396، صفحه 145-157
هدایت قنبری اصل؛ نارملا آصفی؛ شهرام حنیفیان

4.

استخراج صمغ از گیاه بامیه (Okra) و بررسی ویژگی‌های فیزیکی- شیمیایی آن

دوره 28، شماره 4، دی 1397، صفحه 31-43
مریم سکونی رواسان؛ نارملا آصفی

5.

بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی عصاره گزنه بر خصوصیات کیفی روغن کلزا ومقایسه آن با ترت بوتیل هیدروکینون طی سرخ کردن عمیق

دوره 27، شماره 3، مهر 1396، صفحه 151-163
صدف السادات ریاضی؛ نارملا آصفی

6.

تاثیر پلاسما غیرحرارتی بر ویژگیهای فیزیکی- شیمیایی و میکروبی دارچین و زیره

دوره 34، شماره 1، اردیبهشت 1403، صفحه 1-14
نارملا آصفی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب