
تعداد نشریات | 44 |
تعداد شمارهها | 1,348 |
تعداد مقالات | 16,502 |
تعداد مشاهده مقاله | 53,550,233 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 16,043,354 |
1. | اثرات فرآیند قلیایی کردن بر کیفیت پودر کاکائو تولید شده | |
دوره 31، شماره 1، اردیبهشت 1400، صفحه 129-142 | ||
فریبا محمدى الستى؛ نارملا آصفی؛ رامین ملکی؛ سید صادق سیدلو هریس | ||
2. | اثر پیشتیمار زمان خلاء و رها سازی در فشار اتمسفر بر ویژگیهای فیزیکی برشهای قارچ دکمهای خشک شده با هوای گرم | |
دوره 26، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 345-355 | ||
مستانه طاهر قاسمی؛ نارملا آصفی؛ بهمن پاسبان اسلام | ||
3. | اثر گاز ازن بربرخی ویژگیهای شیمیایی و میکروبی ادویهها دارچین، میخک و زنجبیل | |
دوره 27، شماره 4، دی 1396، صفحه 145-157 | ||
هدایت قنبری اصل؛ نارملا آصفی؛ شهرام حنیفیان | ||
4. | استخراج صمغ از گیاه بامیه (Okra) و بررسی ویژگیهای فیزیکی- شیمیایی آن | |
دوره 28، شماره 4، دی 1397، صفحه 31-43 | ||
مریم سکونی رواسان؛ نارملا آصفی | ||
5. | بررسی اثر آنتیاکسیدانی عصاره گزنه بر خصوصیات کیفی روغن کلزا ومقایسه آن با ترت بوتیل هیدروکینون طی سرخ کردن عمیق | |
دوره 27، شماره 3، مهر 1396، صفحه 151-163 | ||
صدف السادات ریاضی؛ نارملا آصفی | ||
6. | تاثیر پلاسما غیرحرارتی بر ویژگیهای فیزیکی- شیمیایی و میکروبی دارچین و زیره | |
دوره 34، شماره 1، اردیبهشت 1403، صفحه 1-14 | ||
نارملا آصفی | ||