تعداد نشریات | 44 |
تعداد شمارهها | 1,304 |
تعداد مقالات | 15,948 |
تعداد مشاهده مقاله | 52,284,260 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 15,043,029 |
1. | اثرتیمارهای اتانل، نانونقره، واکس یا متیل سلولز- واکس بر روی ویژگی کیفی پرتقال تامسون ناول | |
دوره 28، شماره 3، مهر 1397، صفحه 1-13 | ||
فاطمه زهرا رحمتیان؛ محمدرضا کسائی؛ علی معتمدزادگان | ||
2. | تأثیر استفاده همزمان از امولسیفایر داتم (استر دیاستیل تارتاریک اسید منوگلیسرید) و آلفا-آمیلاز مالتوژنیک بر ویژگیهای کیفی نان قالبی | |
دوره 28، شماره 4، دی 1397، صفحه 1-13 | ||
سمیرا باقرزاده؛ جعفر محمدزاده میلانی؛ محمدرضا کسائی | ||
3. | تأثیر صمغ زانتان و گوار بر شدت کریستالی و سردی بستنی رژیمی حاوی استویا و اینولین | |
دوره 27، شماره 1، اردیبهشت 1396، صفحه 73-84 | ||
نسا غیبی؛ زینب امیری رفتنی؛ محمدرضا کسائی | ||