آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,275
تعداد مقالات15,753
تعداد مشاهده مقاله51,868,973
تعداد دریافت فایل اصل مقاله14,692,053

1.

اثر تغییر دمای خشک‌کردن همرفتی بر کاهش مصرف انرژی و حفظ کیفیت ورقه‌های سیر

دوره 29، شماره 4، بهمن 1398، صفحه 185-200
حبیبه نعلبندی؛ سید صادق سیدلو

2.

بررسی تأثیر نوع طراحی جعبه و مشخصه‌های عملکردی روی فرآیند پیش‌سرمایش هلو در سامانه طراحی شده بر اساس هوادهی اجباری

دوره 28، شماره 2، تیر 1397، صفحه 27-40
سید صادق سیدلو؛ حبیبه نعلبندی؛ یاور کیومرثی متعلق

3.

تتوسعه ماشین پخت نان دوار با حرارت غیر مستقیم برای افزایش کیفیت محصول با استفاده از تکنیک عددی

دوره 32، شماره 2، تیر 1401، صفحه 89-107
فرید بجایی؛ سید صادق سیدلو هریس؛ حبیبه نعلبندی؛ حمیدرضا قاسم زاده

4.

مقایسه تطبیقی عملکرد بسترهای فلزی و غیرفلزی در پخت صنعتی نان از نظر کاربردپذیری و خواص کیفی محصول نهایی

دوره 33، شماره 3، مرداد 1402، صفحه 49-66
سید صادق سیدلو هریس؛ حبیبه نعلبندی؛ سینا علیزاده؛ فرید بجایی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب