آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,357
تعداد مقالات16,592
تعداد مشاهده مقاله53,847,571
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,411,483

1.

اثر تغییر دمای خشک‌کردن همرفتی بر کاهش مصرف انرژی و حفظ کیفیت ورقه‌های سیر

دوره 29، شماره 4، بهمن 1398، صفحه 185-200
حبیبه نعلبندی؛ سید صادق سیدلو

2.

بررسی تاثیر کاربرد هم‌زمان جعبه هایی با طراحی مختص پیش سرمایش و پرتوتابی با اشعه گاما روی عمر انبارمانی توت‌فرنگی

دوره 34، شماره 4، دی 1403، صفحه 109-128
سید صادق سیدلو هریس؛ حبیبه نعلبندی؛ فخرالدین اسعدی؛ مهدی ارزنلو

3.

بررسی تأثیر نوع طراحی جعبه و مشخصه‌های عملکردی روی فرآیند پیش‌سرمایش هلو در سامانه طراحی شده بر اساس هوادهی اجباری

دوره 28، شماره 2، تیر 1397، صفحه 27-40
سید صادق سیدلو؛ حبیبه نعلبندی؛ یاور کیومرثی متعلق

4.

تتوسعه ماشین پخت نان دوار با حرارت غیر مستقیم برای افزایش کیفیت محصول با استفاده از تکنیک عددی

دوره 32، شماره 2، تیر 1401، صفحه 89-107
فرید بجایی؛ سید صادق سیدلو هریس؛ حبیبه نعلبندی؛ حمیدرضا قاسم زاده

5.

مقایسه تطبیقی عملکرد بسترهای فلزی و غیرفلزی در پخت صنعتی نان از نظر کاربردپذیری و خواص کیفی محصول نهایی

دوره 33، شماره 3، مرداد 1402، صفحه 49-66
سید صادق سیدلو هریس؛ حبیبه نعلبندی؛ سینا علیزاده؛ فرید بجایی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب