آمار

تعداد نشریات44
تعداد شماره‌ها1,348
تعداد مقالات16,514
تعداد مشاهده مقاله53,565,877
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,047,674

1.

استفاده از پوشش خوراکی زیست فعال صمغ بامیه-اسانس نعناع فلفلی جهت افزایش عمر نگهداری گوشت گاومیش

دوره 32، شماره 4، آذر 1401، صفحه 13-36
محمد نوشاد؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ حسین جوینده؛ مصطفی رحتمی جنید آباد؛ میترا قدسی شیخ جانی؛ رضا قرآنی؛ محسن ابراهیمی همتی کیخا

2.

بررسی اثر سویه‌های پروبیوتیک بومی لاکتوباسیلوس دلبروکی و پدیوکوکوس پنتوزاسئوس بر ویژگی‌های شیمیایی، میکروبی و حسی دوغ طی زمان نگهداری

دوره 32، شماره 3، مهر 1401، صفحه 77-91
محمد نوشاد؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ محمد حجتی

3.

بررسی ویژگی‌های پروبیوتیکی و تکنولوژیکی باکتری‌های اسید لاکتیک جدا شده از دوغ بومی بهبهان

دوره 31، شماره 4، دی 1400، صفحه 169-186
محمد نوشاد؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ محمد حجتی

4.

بررسی ویژگی‌های پروبیوتیکی و ضدمیکروبی Levilactobacillus brevis NKN55 جداسازی شده از ماست محلی

دوره 34، شماره 2، تیر 1403، صفحه 101-120
بهروز علیزاده بهبهانی؛ محمد حجتی؛ بهاره گودرزی شمس آبادی

5.

بررسی ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی و رنگ ماست قالبی عملگرا حاوی عصاره فلفل دلمه‌ای زرد، قرمز و نارنجی

دوره 34، شماره 2، تیر 1403، صفحه 81-100
حسین جوینده؛ بهروز علیزاده بهبهانی

6.

جداسازی و شناسایی سویه Lactiplantibacillus plantarum MOHA1 از ماست محلی و ارزیابی ویژگی‌های پروبیوتیکی، ضدباکتریایی و ایمنی آن

دوره 34، شماره 3، مهر 1403، صفحه 29-52
بهروز علیزاده بهبهانی؛ محمد حجتی؛ بهاره گودرزی شمس آبادی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب