آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,384
تعداد مقالات16,918
تعداد مشاهده مقاله54,496,916
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,144,704

1.

بررسی خواص فیزیکی فیلم‌های خوراکی بر پایه نشاسته ذرت و پودر بادمجان حاوی اسانس پونه کوهی

دوره 29، شماره 4، بهمن 1398، صفحه 171-184
مهسا نورالدینی؛ محسن اسمعیلی؛ فروغ محترمی

2.

تاثیر آرد بلوط و آرد تریتیکاله برخواص فیزیکی ‌شیمیایی، بافتی و حسی بیسکوئیت

دوره 31، شماره 4، دی 1400، صفحه 115-128
حسین کریم زادگان؛ فروغ محترمی؛ هادی الماسی

3.

هم‌‌دماهای دفع رطوبتی پوست انگور (واریته سیاه سردشت)

دوره 32، شماره 4، آذر 1401، صفحه 1-12
نلما آقازاده؛ محسن اسمعیلی؛ فروغ محترمی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب