تعداد نشریات | 43 |
تعداد شمارهها | 1,222 |
تعداد مقالات | 15,024 |
تعداد مشاهده مقاله | 50,490,629 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 13,576,001 |
1. | اثر استفاده از آرد لوپین و نشاسته ذرت بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر، بافت و ویژگی های ارگانولپتیکی کیک فاقد گلوتن | |
دوره 30، شماره 2، شهریور 1399، صفحه 69-86 | ||
محبوبه پیروانی؛ مانیا صالحی فر؛ نادر کریمیان خسروشاهی | ||
2. | بررسی ویژگی های شیمیایی و میزان اتانول در نوشیدنی کفیر حاوی طعم دهنده های سنتی طی دوره ماندگاری | |
دوره 30، شماره 4، بهمن 1399، صفحه 39-51 | ||
اعظم پولادوند؛ بهروز اکبری؛ مانیا صالحی فر | ||
3. | بهینهسازی تولید مافین کمکالری با استفاده از شیرینکننده طبیعی استویا و مالتودکسترین | |
دوره 26، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 715-724 | ||
سحر نجفی؛ مانیا صالحی فر | ||