کلیدواژه‌ها = جذب روغن
تعداد مقالات: 3

1

اثر پوشش خوراکی کیتوزان بر کاهش جذب روغن در بادمجان سرخ شده

پژوهش های صنایع غذایی
دوره 28، شماره 2، تابستان 1397، صفحه 59-68
لیلا نصیروند؛ افشین جوادی

2

تاثیر صمغ‌های زانتان و کربوکسی‌متیل سلولز بر ریز ساختار و ویژگی‌های بافتی، رنگ و میزان جذب روغن سویابرگر

پژوهش های صنایع غذایی
دوره 28، شماره 3، پاییز 1397، صفحه 57-67
اسما بساطی؛ سید ابراهیم حسینی؛ عاطفه اصفهانی‌مهر

3

مدل‌سازی تجربی جذب روغن و بررسی تأثیر امواج فراصوت و پوشش خوراکی طی سرخ‌کردن قطعات سیب‌زمینی

پژوهش های صنایع غذایی
دوره 26، شماره 2، تابستان 1395، صفحه 221-245
طاووس رونقی؛ جلال دهقان‌نیا؛ بابک قنبرزاده


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.