آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,236
تعداد مقالات15,196
تعداد مشاهده مقاله50,718,815
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,799,223

1.

بررسی تغییرات غلظت هورمون ملاتونین تحت اثر سن و فصل در نریان عرب

صفحه 1-10
خلیل میرزاده؛ عارف مداحی؛ مرتضی ممویی؛ حسین نجف‌زاده‌ورزی

2.

تاثیر کاهش کلسیم و فسفر جیره غذایی به‌همراه ویتامین D3و یا عصاره رازیانه بر عملکرد تولید مثلی مرغ مادر‌گوشتی پس از تولک‌بری

صفحه 11-21
محمد کاظمی فرد؛ حسن کرمانشاهی؛ منصور رضایی؛ ابوالقاسم گلیان

3.

توانایی یدک شدن آرژنین با گوانیدینواستیک اسید و تعیین نیاز آرژنین مرغ مادرگوشتی در انتهای دوره تولید

صفحه 23-34
لیدا اسمعیلی نیا؛ مجتبی زاغری؛ سید ناصر موسوی

4.

اثر پسماند گیاهان دارویی بر فراسنجه‌های خونی، صفات کیفی تخم مرغ و پاسخ‌های ایمونولوژیک مرغ‌های تخم گذار تغذیه شده با نسبت‌های متفاوت اسیدهای چرب امگا-6 به امگا-3

صفحه 35-55
سیده اسماء موسوی؛ سید امیرحسین مهدوی؛ احمد ریاسی؛ حسین حسینی

5.

اثرات سطوح مختلف آرژنین در جیره‌‌های بر پایه کنجاله کانولای عمل‌آوری شده و یا بدون عمل‌آوری با مس بر عملکرد، وزن اندام‌ها و برخی از فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی

صفحه 57-76
صبا عظیمی‌یوالاری؛ پرویز فرهومند؛ سینا پیوستگان؛ پیام باغبان کنعانی

6.

اثر بذر خار مریم خام و حرارت‌دیده بر عملکرد رشد و برخی از فراسنجه‌های خونی و ایمنی هومورال جوجه‌های گوشتی

صفحه 77-90
منصوره مظفرپورتوبکانلو؛ میرداریوش شکوری؛ حسین جانمحمدی

7.

آنالیز ژنتیکی برخی بیماری‌های گاو هلشتاین در گله‌های صنعتی استان آذربایجان‌شرقی

صفحه 91-103
مریم خالقی دهخوارقانی؛ سید عباس رأفت

8.

اثرات روش‌های مختلف فرآوری دانه کتان بر عملکرد، الگوی اسیدهای چرب شیر و قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی در گاوهای شیرده

صفحه 105-119
سامان لشکری؛ عثمان عزیزی؛ حسین جهانی عزیزآبادی

9.

تأثیر سم‌زدایی و امنیت غذایی تفاله سیب بر میزان سم ایمیداکلوپراید، تولید و ترکیبات شیر و قابلیت هضم درون تنی مواد مغذی در بزهای شیرده مهابادی

صفحه 121-136
احد گل قاسم قره‌باغ؛ رسول پیرمحمدی؛ یونس علی علیجو؛ حامد خلیل وندی بهروز یار

10.

واکنش متابولیسمی گاوهای شیری به تزریق زایلازین هنگام دست‌کاری متابولیت‌های خونی

صفحه 137-148
موسی زرین؛ روپرت بروکمایر

11.

تاثیر نانوذره سلنیم، سلنیم معدنی و آلفاتوکوفرول در فعالیت آنزیم گلوتاتیون پراکسیداز، مقدار سلنیم خون و افزایش وزن بره‌های نر ماکویی شیرخوار

صفحه 149-163
وحید شایقی؛ علی‌قلی رامین؛ سیامک عصری رضائی؛ علی حسن زاده

12.

تاثیر سطوح مختلف انرژی قابل متابولیسم و پروتئین خام جیره بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه و راندمان انرژی و پروتئین دوره آغازین بلدرچین‌های ژاپنی

صفحه 165-181
افسون قدرتی سوجه؛ پرویز فرهومند؛ محسن دانشیار

13.

مقایسه اثر سطوح مختلف نانوسلنیوم بر قابلیت هضم و فراسنجه های تخمیری میکروارگانیسم‌های شکمبه گوسفند و بز

صفحه 183-199
مرتضی چاجی؛ یاسر منجزی

14.

ارزیابی زیستی اقتصادی پرورش جوجههای گوشتی بر اساس نسبتهای مختلف جنسیتی

صفحه 201-216
هادی عربی؛ یوسف مهمان‌نواز؛ علی نوبخت

15.

اثرات پرتوتابی گاما، الکترون، مایکروویو و مادون قرمز بر هضم‌پذیری شکمبه‌ای و برون‌تنی پروتئین کنجاله سویا

صفحه 217-230
پروین شورنگ؛ سادیه جلیلیان؛ فرشید فتاح نیا؛ علی اصغر صادقی؛ علی اشرف مهرابی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب