Toggle navigation
فهرست نشریات
تماس با ما
English
فهرست نشریات
همه نشریات
علوم انسانی
علوم پایه
فنی و مهندسی
کشاورزی و دامپزشکی
نشریات ISC
پیوندهای مفید
دانشگاه تبریز
فهرست نشریات دارای اعتبار وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)
آمار
تعداد نشریات
44
تعداد شمارهها
1,323
تعداد مقالات
16,271
تعداد مشاهده مقاله
52,955,205
تعداد دریافت فایل اصل مقاله
15,626,133
1.
ویژگویژگیهای شیمیایی، حسی و فیزیکی پنیر سفید کم چرب، تولید شده از شیر استاندارد شده با پودر پروتئین شیریهای شیمیایی، حسی و فیزیکی پنیر سفید کم چرب، تولید شده از شیر استاندارد شده با پودر پروتئین شیر
صفحه
517-525
مشاهده مقاله
اصل مقاله
462.72 K
2.
ارزیابی فعالیت آنتیاکسیدانی و تعیین کمی و کیفی ترکیبات فنولیک روغن بذر کنگر
صفحه
527-541
مشاهده مقاله
اصل مقاله
804.45 K
3.
تولید نوشیدنی بر پایه پرمیت شیر برای افراد مبتلا به فنیلکتوناوری
صفحه
543-549
مشاهده مقاله
اصل مقاله
511.75 K
4.
نانوکامپوزیت های امولسیونی بر پایه کربوکسی متیل سلولز –اسید اولئیک حاوی نانوذرات دی اکسید تیتانیوم: بررسی ریز ساختار و ویژگیهای فیزیکی
صفحه
551-561
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1004.37 K
5.
تأثیر زمان برداشت و مدت نگهداری بر برخی ویژگیهای بیوشیمیایی حبه انگور رقم بیدانه سفید
صفحه
564-576
مشاهده مقاله
اصل مقاله
960.26 K
6.
جداسازی کمپیلوباکتر از سنگدانهای مرغ در ارومیه با استفاده از روش PCR
صفحه
578-584
مشاهده مقاله
اصل مقاله
722.99 K
7.
تأثیر نوع مادهی بستهبندی بر ویژگیهای فیریکوشیمیایی پستهی برشته (واریتهی اوحدی)
صفحه
585-596
مشاهده مقاله
اصل مقاله
835.8 K
8.
مدلسازی چروکیدگی طی فرآیند سرخکردن عمیق قطعات سیبزمینی پیشتیمارشده با اولتراسوند و آبگیری اسمزی
صفحه
597-612
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.32 M
9.
تأثیر پیشتیمار آبگیری اسمزی بر خواص کیفی قارچ دکمهای خشک شده در هوای داغ
صفحه
613-621
مشاهده مقاله
اصل مقاله
759.3 K
10.
تاثیر پوششهای صمغ عربی و پلی ساکارید محلول در آب سویا بر جذب روغن و بافت خلال سیبزمینی سرخ شده با استفاده از روش سطح پاسخ
صفحه
623-638
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.4 M
11.
تاثیر افزایش فیبر انگور و کیتوزان بر برخی از ویژگیهای ماست میوهای پروبیوتیک حاوی لاکتوباسیلوس فرمنتوم در طول نگهداری
صفحه
639-653
مشاهده مقاله
اصل مقاله
913.32 K
12.
ارزیابی امکان تولید آب انگور قرمز پروبیوتیک با استفاده از لاکتوباسیلوس کازئی 431 و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس La-5
صفحه
655-666
مشاهده مقاله
اصل مقاله
904.2 K
13.
بررسی ویژگیهای فیزیکی فیلم متخلخل استات سلولز و امکان جایگزینی آن با کیسه وارداتی چای
صفحه
667-676
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.13 M
14.
استفاده از منعقد کننده گیاهی ویتانیا کوآگولانس در تولید پنیر سویا و تأثیر بهبود دهندههای طعم بر ویژگیهای حسی آن
صفحه
677-687
مشاهده مقاله
اصل مقاله
614.5 K
15.
فعالسازی اسیدی خاک رس سپیولیت به منظور رنگبری روغنهای خوراکی
صفحه
689-699
مشاهده مقاله
اصل مقاله
877.94 K
سامانه مدیریت نشریات علمی.
قدرت گرفته از
سیناوب