آمار

تعداد نشریات44
تعداد شماره‌ها1,323
تعداد مقالات16,271
تعداد مشاهده مقاله52,955,205
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,626,133

1.

ویژگویژگی‌های شیمیایی، حسی و فیزیکی پنیر سفید کم چرب، تولید شده از شیر استاندارد شده با پودر پروتئین شیری‌های شیمیایی، حسی و فیزیکی پنیر سفید کم چرب، تولید شده از شیر استاندارد شده با پودر پروتئین شیر

صفحه 517-525

2.

ارزیابی فعالیت آنتی‌اکسیدانی و تعیین کمی و کیفی ترکیبات فنولیک روغن بذر کنگر

صفحه 527-541

3.

تولید نوشیدنی بر پایه پرمیت شیر برای ا‌فراد مبتلا به فنیل‌کتون‌اوری

صفحه 543-549

4.

نانوکامپوزیت های امولسیونی بر پایه کربوکسی متیل سلولز –اسید اولئیک حاوی نانوذرات دی اکسید تیتانیوم: بررسی ریز ساختار و ویژگیهای فیزیکی

صفحه 551-561

5.

تأثیر زمان برداشت و مدت نگهداری بر برخی ویژگی‌های بیوشیمیایی حبه انگور رقم بیدانه سفید

صفحه 564-576

6.

جداسازی کمپیلوباکتر از سنگدان‌های مرغ در ارومیه با استفاده از روش PCR

صفحه 578-584

7.

تأثیر نوع ماده‌ی بسته‌بندی بر ویژگی‌های فیریکوشیمیایی پسته‌ی برشته (واریتهی اوحدی)

صفحه 585-596

8.

مدل‌سازی چروکیدگی طی فرآیند سرخ‌کردن عمیق قطعات سیب‌زمینی پیش‌تیمارشده با اولتراسوند و آبگیری اسمزی

صفحه 597-612

9.

تأثیر پیش‏تیمار آب‌گیری اسمزی بر خواص کیفی قارچ دکمه‏ای خشک شده در هوای داغ

صفحه 613-621

10.

تاثیر پوشش‌های صمغ عربی و پلی ساکارید محلول در آب سویا بر جذب روغن و بافت خلال سیب‌زمینی سرخ شده با استفاده از روش سطح پاسخ

صفحه 623-638

11.

تاثیر افزایش فیبر انگور و کیتوزان بر برخی از ویژ‍گی‌های ماست میوه‌ای پروبیوتیک حاوی لاکتوباسیلوس فرمنتوم در طول نگهداری

صفحه 639-653

12.

ارزیابی امکان تولید آب انگور قرمز پروبیوتیک با استفاده از لاکتوباسیلوس کازئی 431 و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس La-5

صفحه 655-666

13.

بررسی ویژگی‌های فیزیکی فیلم متخلخل استات سلولز و امکان جایگزینی آن با کیسه وارداتی چای

صفحه 667-676

14.

استفاده از منعقد کننده گیاهی ویتانیا کوآگولانس در تولید پنیر سویا و تأثیر بهبود دهنده‌های طعم بر ویژگی‌های حسی آن

صفحه 677-687

15.

فعال‌سازی اسیدی خاک رس سپیولیت به منظور رنگبری روغن‌های خوراکی

صفحه 689-699


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب