آمار

تعداد نشریات44
تعداد شماره‌ها1,323
تعداد مقالات16,271
تعداد مشاهده مقاله52,954,748
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,625,176

1.

اثر کاربرد کازئینات سدیم، کنسانتره پروتئین های آب پنیر و کربوکسی متیل سلولز بر اندازه قطرات چربی و تفکیک گرانشی در سس سالاد

صفحه 143-154

2.

تاثیر افزودن نشاسته گندم اصلاح شده با فرایند حرارتی-رطوبتی بر ویژگی‌های خمیر و نان حجیم

صفحه 155-164

3.

تاثیر کفیران بر ویژگی¬های فیزیکی-شیمیایی گندم و آرد و خواص رئولوژیکی خمیر

صفحه 165-177

4.

اثر کودهای آلی و نیتروژن بر ویژگی‎های فیزیکی شیمیایی و کیفیت نانوایی گندم رقم الوند

صفحه 179-197

5.

فعالیت¬ آنتی¬اکسیدانی عصاره میوه ولیک در پایدارسازی روغن سویا

صفحه 199-209

6.

اثر رطوبت بر برخی خواص مکانیکی سه رقم پسته

صفحه 211-221

7.

تولید فیلم¬های خوراکی زیست تخریب پذیر از محصولات بر پایه ذرت و بررسی ویژگی¬های فیزیکی و مکانیکی آنها

صفحه 223-225

8.

تاثیر حرارت دهی و اسیدی کردن بر مقدار ¬فنل کل و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره¬ی هسته¬ی خرما

صفحه 237-248

9.

تاثیر آغازگرهای تولید کننده اگزوپلی¬ساکارید بر روی پروتئولیز و لیپولیز پنیر سفید فراپالایشی

صفحه 249-257

10.

بررسی تاثیر جایگزینی تخم مرغ با شیر سویا بر خصوصیات رئولوژیکی و بافتی سس مایونز

صفحه 259-270

11.

اثرات آرد بلوط بر ویژگی¬های خمیر و نان بربری

صفحه 271-280

12.

کاربرد بزرک در تهیه نان: اثر بر خواص شیمیایی، ترکیب فاز چربی آرد و نان و کیفیت حسی نان نیمه حجیم غنی شده

صفحه 281-292


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب