Toggle navigation
فهرست نشریات
تماس با ما
English
فهرست نشریات
همه نشریات
علوم انسانی
علوم پایه
فنی و مهندسی
کشاورزی و دامپزشکی
نشریات ISC
پیوندهای مفید
دانشگاه تبریز
فهرست نشریات دارای اعتبار وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)
آمار
تعداد نشریات
44
تعداد شمارهها
1,323
تعداد مقالات
16,271
تعداد مشاهده مقاله
52,954,748
تعداد دریافت فایل اصل مقاله
15,625,176
1.
اثر کاربرد کازئینات سدیم، کنسانتره پروتئین های آب پنیر و کربوکسی متیل سلولز بر اندازه قطرات چربی و تفکیک گرانشی در سس سالاد
صفحه
143-154
مشاهده مقاله
اصل مقاله
800.16 K
2.
تاثیر افزودن نشاسته گندم اصلاح شده با فرایند حرارتی-رطوبتی بر ویژگیهای خمیر و نان حجیم
صفحه
155-164
مشاهده مقاله
اصل مقاله
631.1 K
3.
تاثیر کفیران بر ویژگی¬های فیزیکی-شیمیایی گندم و آرد و خواص رئولوژیکی خمیر
صفحه
165-177
مشاهده مقاله
اصل مقاله
887.63 K
4.
اثر کودهای آلی و نیتروژن بر ویژگیهای فیزیکی شیمیایی و کیفیت نانوایی گندم رقم الوند
صفحه
179-197
مشاهده مقاله
اصل مقاله
611.36 K
5.
فعالیت¬ آنتی¬اکسیدانی عصاره میوه ولیک در پایدارسازی روغن سویا
صفحه
199-209
مشاهده مقاله
اصل مقاله
706.45 K
6.
اثر رطوبت بر برخی خواص مکانیکی سه رقم پسته
صفحه
211-221
مشاهده مقاله
اصل مقاله
427.13 K
7.
تولید فیلم¬های خوراکی زیست تخریب پذیر از محصولات بر پایه ذرت و بررسی ویژگی¬های فیزیکی و مکانیکی آنها
صفحه
223-225
مشاهده مقاله
اصل مقاله
585.71 K
8.
تاثیر حرارت دهی و اسیدی کردن بر مقدار ¬فنل کل و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره¬ی هسته¬ی خرما
صفحه
237-248
مشاهده مقاله
اصل مقاله
791 K
9.
تاثیر آغازگرهای تولید کننده اگزوپلی¬ساکارید بر روی پروتئولیز و لیپولیز پنیر سفید فراپالایشی
صفحه
249-257
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.12 M
10.
بررسی تاثیر جایگزینی تخم مرغ با شیر سویا بر خصوصیات رئولوژیکی و بافتی سس مایونز
صفحه
259-270
مشاهده مقاله
اصل مقاله
700.81 K
11.
اثرات آرد بلوط بر ویژگی¬های خمیر و نان بربری
صفحه
271-280
مشاهده مقاله
اصل مقاله
907.83 K
12.
کاربرد بزرک در تهیه نان: اثر بر خواص شیمیایی، ترکیب فاز چربی آرد و نان و کیفیت حسی نان نیمه حجیم غنی شده
صفحه
281-292
مشاهده مقاله
اصل مقاله
901.59 K
سامانه مدیریت نشریات علمی.
قدرت گرفته از
سیناوب