![سامانه مدیریت نشریات علمی دانشگاه تبریز](./data/logo.png)
تعداد نشریات | 44 |
تعداد شمارهها | 1,323 |
تعداد مقالات | 16,270 |
تعداد مشاهده مقاله | 52,954,099 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 15,624,778 |
اثر کاربرد کازئینات سدیم، کنسانتره پروتئین های آب پنیر و کربوکسی متیل سلولز بر اندازه قطرات چربی و تفکیک گرانشی در سس سالاد | ||
پژوهش های صنایع غذایی | ||
مقاله 1، دوره 23، شماره 2، مرداد 1392، صفحه 143-154 اصل مقاله (800.16 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,748 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 1,711 |