آمار

تعداد نشریات44
تعداد شماره‌ها1,323
تعداد مقالات16,270
تعداد مشاهده مقاله52,954,120
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,624,796
. (1392). تاثیر افزودن نشاسته گندم اصلاح شده با فرایند حرارتی-رطوبتی بر ویژگی‌های خمیر و نان حجیم. سامانه مدیریت نشریات علمی, 23(2), 155-164.
. "تاثیر افزودن نشاسته گندم اصلاح شده با فرایند حرارتی-رطوبتی بر ویژگی‌های خمیر و نان حجیم". سامانه مدیریت نشریات علمی, 23, 2, 1392, 155-164.
. (1392). 'تاثیر افزودن نشاسته گندم اصلاح شده با فرایند حرارتی-رطوبتی بر ویژگی‌های خمیر و نان حجیم', سامانه مدیریت نشریات علمی, 23(2), pp. 155-164.
. تاثیر افزودن نشاسته گندم اصلاح شده با فرایند حرارتی-رطوبتی بر ویژگی‌های خمیر و نان حجیم. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1392; 23(2): 155-164.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب