تعداد نشریات | 44 |
تعداد شمارهها | 1,323 |
تعداد مقالات | 16,270 |
تعداد مشاهده مقاله | 52,954,120 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 15,624,796 |
تاثیر افزودن نشاسته گندم اصلاح شده با فرایند حرارتی-رطوبتی بر ویژگیهای خمیر و نان حجیم | ||
پژوهش های صنایع غذایی | ||
مقاله 2، دوره 23، شماره 2، مرداد 1392، صفحه 155-164 اصل مقاله (631.1 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,679 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 3,452 |