آمار

تعداد نشریات44
تعداد شماره‌ها1,341
تعداد مقالات16,475
تعداد مشاهده مقاله53,515,872
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,030,478

1.

بررسی اثر فرآیند کردن با روش‌های اتوکلاو و سانتریفیوژ بر ارزش تغذیه‌ای مایع شکمبه خشک شده با استفاده از روش خشک کردن پاششی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 28 آبان 1403
حسین عبدی بنمار؛ فریبا رضائی سرتشنیزی

2.

بررسی ترکیبات شیمیایی و ارزش غذایی مایع شکمبه خشک شده با روش خشک کردن پاششی به همراه هیدروکلوئیدهای مختلف در شرایط برون تنی

دوره 33، شماره 1، خرداد 1402، صفحه 43-62
فریبا رضائی سرتشنیزی؛ حسین عبدی بنمار؛ جمال سیف دواتی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب