آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,357
تعداد مقالات16,592
تعداد مشاهده مقاله53,847,553
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,411,421

1.

بررسی ویژگی های دونات تهیه شده با پودر دانه خرفه واسانس دارچین

دوره 32، شماره 2، تیر 1401، صفحه 15-30
مانیا صالحی فر؛ رمضان اکبری؛ لیدا شاهسونی مجرد

2.

تهیه و ارزیابی خصوصیات نانوالیاف فعال الکتروریسی شده برپایه پلی کاپرولاکتون حاوی کمپلکس اسانس دارچین/بتاسیکلودکسترین

دوره 32، شماره 3، مهر 1401، صفحه 159-178
اکبر زمانی؛ میرخلیل پیروزی فرد؛ هادی الماسی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب