آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,383
تعداد مقالات16,920
تعداد مشاهده مقاله54,533,252
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,181,661

1.

بررسی ویژگی‌های شیمیایی و میکروبی روغن حیوانی کرمانشاهی و روغن زردآذربایجان طی دوره نگهداری

دوره 34، شماره 3، مهر 1403، صفحه 53-68
راحله نژاد رزمجوی خگر؛ امیررضا شویک لو

2.

تأثیر نوع روغن بر میزان تشکیل آکریل‌آمید در سیب‌زمینی سرخ‌شده

دوره 31، شماره 4، دی 1400، صفحه 155-168
مهرداد عاشوری؛ مریم قراچورلو؛ مسعود هنرور


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب