آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,365
تعداد مقالات16,769
تعداد مشاهده مقاله54,072,594
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,785,478

1.

تاثیر آرد بلوط و آرد تریتیکاله برخواص فیزیکی ‌شیمیایی، بافتی و حسی بیسکوئیت

دوره 31، شماره 4، دی 1400، صفحه 115-128
حسین کریم زادگان؛ فروغ محترمی؛ هادی الماسی

2.

تولید پودر کیک عملگرا بااستفاده ازآرد کینوآ وایزومالت

دوره 32، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 1-12
آیدا اباذری؛ مانیا صالحی فر


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب