آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,275
تعداد مقالات15,742
تعداد مشاهده مقاله51,850,573
تعداد دریافت فایل اصل مقاله14,681,327

1.

افزایش عمر پس از برداشت میوه ی هلو توسط عوامل کنترل زیستی شامل دو جدایه Aureobasidium pullulans

دوره 5، شماره 1، فروردین 1395، صفحه 217-227
سعیده علیزاده؛ جاوید عمارت پرداز؛ حسن خوش قلب

2.

بررسی تأثیر نوع طراحی جعبه و مشخصه‌های عملکردی روی فرآیند پیش‌سرمایش هلو در سامانه طراحی شده بر اساس هوادهی اجباری

دوره 28، شماره 2، تیر 1397، صفحه 27-40
سید صادق سیدلو؛ حبیبه نعلبندی؛ یاور کیومرثی متعلق

3.

تأثیر صمغ دانه‌های ریحان و بالنگو بر خواص حسی، کیفیت و ماندگاری میوه هلو

دوره 30، شماره 3، آبان 1399، صفحه 137-149
داود مزیدی؛ سید حسین حسینی قابوس

4.

تأثیر کاربرد پس از برداشت ژل آلوئه‌ورا و کلرید کلسیم بر ماندگاری و خواص کیفی میوه هلو رقم زعفرانی

دوره 22، شماره 4.1، بهمن 1391، صفحه 117-133
محمدرضا اصغری؛ سجاد ریائی

5.

شناسایی قارچ‌های همراه با بیماری‌های تنه‌ درختان میوه‌ هسته‌دار در استان‌های آذربایجان‌شرقی و غربی

دوره 2، شماره 2، اسفند 1392، صفحه 29-45
هاله دخانچی؛ مهدی ارزنلو؛ اسدالله بابای اهری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب