تعداد نشریات | 43 |
تعداد شمارهها | 1,275 |
تعداد مقالات | 15,742 |
تعداد مشاهده مقاله | 51,850,573 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 14,681,327 |
1. | افزایش عمر پس از برداشت میوه ی هلو توسط عوامل کنترل زیستی شامل دو جدایه Aureobasidium pullulans | |
دوره 5، شماره 1، فروردین 1395، صفحه 217-227 | ||
سعیده علیزاده؛ جاوید عمارت پرداز؛ حسن خوش قلب | ||
2. | بررسی تأثیر نوع طراحی جعبه و مشخصههای عملکردی روی فرآیند پیشسرمایش هلو در سامانه طراحی شده بر اساس هوادهی اجباری | |
دوره 28، شماره 2، تیر 1397، صفحه 27-40 | ||
سید صادق سیدلو؛ حبیبه نعلبندی؛ یاور کیومرثی متعلق | ||
3. | تأثیر صمغ دانههای ریحان و بالنگو بر خواص حسی، کیفیت و ماندگاری میوه هلو | |
دوره 30، شماره 3، آبان 1399، صفحه 137-149 | ||
داود مزیدی؛ سید حسین حسینی قابوس | ||
4. | تأثیر کاربرد پس از برداشت ژل آلوئهورا و کلرید کلسیم بر ماندگاری و خواص کیفی میوه هلو رقم زعفرانی | |
دوره 22، شماره 4.1، بهمن 1391، صفحه 117-133 | ||
محمدرضا اصغری؛ سجاد ریائی | ||
5. | شناسایی قارچهای همراه با بیماریهای تنه درختان میوه هستهدار در استانهای آذربایجانشرقی و غربی | |
دوره 2، شماره 2، اسفند 1392، صفحه 29-45 | ||
هاله دخانچی؛ مهدی ارزنلو؛ اسدالله بابای اهری | ||