آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,265
تعداد مقالات15,597
تعداد مشاهده مقاله51,610,696
تعداد دریافت فایل اصل مقاله14,540,031

1.

بررسی میزان افت ترکیبات تغذیه‌ای در طی تولید ماست تغلیظ شده و پنیر لبنه در سطح صنعتی و به روش سپراتوری

دوره 31، شماره 2، تیر 1400، صفحه 1-16
مجید شیرمحمدی؛ مهران اعلمی؛ یحیی مقصودلو؛ مرتضی خمیری

2.

تولید اسید لاکتیک توسط لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس LA5 و بیفیدوباکتریوم لاکتیس BB12 در تخمیر ناپیوسته آب پنیر و پرمیات شیر

دوره 30، شماره 3، آبان 1399، صفحه 33-49
صابر امیری؛ رضا رضائی مکرم؛ محمود صوتی خیابانی؛ محمود رضازاد باری؛ محمد علیزاده

3.

کاربرد آب‌پنیر بعنوان محیط کشت جهت کشت ریزجلبک دونالیلا سالینا

دوره 30، شماره 2، شهریور 1399، صفحه 13-28
آرمین نبی‌زاده قولنجی؛ محمود رضازاد باری؛ صابر امیری؛ بهروز آتشبار


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب