آمار

تعداد نشریات44
تعداد شماره‌ها1,322
تعداد مقالات16,224
تعداد مشاهده مقاله52,863,409
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,536,712

1.

بررسی میزان افت ترکیبات تغذیه‌ای در طی تولید ماست تغلیظ شده و پنیر لبنه در سطح صنعتی و به روش سپراتوری

دوره 31، شماره 2، تیر 1400، صفحه 1-16
مجید شیرمحمدی؛ مهران اعلمی؛ یحیی مقصودلو؛ مرتضی خمیری

2.

تولید اسید لاکتیک توسط لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس LA5 و بیفیدوباکتریوم لاکتیس BB12 در تخمیر ناپیوسته آب پنیر و پرمیات شیر

دوره 30، شماره 3، آبان 1399، صفحه 33-49
صابر امیری؛ رضا رضائی مکرم؛ محمود صوتی خیابانی؛ محمود رضازاد باری؛ محمد علیزاده

3.

کاربرد آب‌پنیر بعنوان محیط کشت جهت کشت ریزجلبک دونالیلا سالینا

دوره 30، شماره 2، شهریور 1399، صفحه 13-28
آرمین نبی‌زاده قولنجی؛ محمود رضازاد باری؛ صابر امیری؛ بهروز آتشبار


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب