تعداد نشریات | 43 |
تعداد شمارهها | 1,230 |
تعداد مقالات | 15,117 |
تعداد مشاهده مقاله | 50,631,128 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 13,718,347 |
1. | اثر استفاده از آرد لوپین و نشاسته ذرت بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر، بافت و ویژگی های ارگانولپتیکی کیک فاقد گلوتن | |
دوره 30، شماره 2، شهریور 1399، صفحه 69-86 | ||
محبوبه پیروانی؛ مانیا صالحی فر؛ نادر کریمیان خسروشاهی | ||
2. | بررسی خواص فیزیکی فیلمهای خوراکی بر پایه نشاسته ذرت و پودر بادمجان حاوی اسانس پونه کوهی | |
دوره 29، شماره 4، بهمن 1398، صفحه 171-184 | ||
مهسا نورالدینی؛ محسن اسمعیلی؛ فروغ محترمی | ||