آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,386
تعداد مقالات16,985
تعداد مشاهده مقاله54,658,009
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,237,381

1.

Yield, yield components, and essential oil content of dragon's head (Lallemantia iberica) intercropped with chickpea (Cicer arietinum l.)

دوره 12، شماره 2، اسفند 2022، صفحه 33-43
Vali Khoshghadam Pireyousefan؛ Saeed Zahtab Salmasi؛ Jalil Shafagh-Kolvanagh

2.

اثر تلقیح با باکتری‌های محرک رشد و قارچ شبه‌میکوریز بر برخی صفات رشدی و عملکرد اسانس بادرشبو (Dracocephalum moldavica L.) تحت تنش کم‌آبی

دوره 30، شماره 4، دی 1399، صفحه 111-126
پریسا زعفرانی معطر؛ روح اله امینی؛ محمدرضا شکیبا؛ محمد رضا ساریخانی

3.

اثر کاربرد آب مغناطیسی، کودهای آلی و زیستی بر صفات رشدی و عملکرد اسانس بادرشبو (Dracocephalum moldavica L.)

دوره 33، شماره 4، دی 1402، صفحه 169-183
فاطمه غلامی؛ روح اله امینی؛ عادل دباغ محمدی نسب؛ محمد غفوری

4.

اثرنسبت‌های کشت مخلوط بر کمیت و کیفیت اسانس زنیان و اسفرزه

دوره 25، شماره 3، آبان 1394، صفحه 1-13
حسن موسی پور؛ احمد قنبری؛ محمدرضا اصغری پور

5.

ارزیابی برخی صفات کمی و کیفی گیاه دارویی زوفا تحت تاثیر کود نیتروژن و تنش گرما (مطالعه موردی: شرایط اقلیمی نیمه‌گرمسیری جیرفت)

دوره 31، شماره 2، تیر 1400، صفحه 93-109
نازیلا ابوسعیدی؛ مهرانگیز جوکار؛ احمد آیین؛ جواد طایی سمیرمی

6.

ارزیابی نقش گونههای میکوریزا و سطوح فسفر بر صفات مرتبط با برگ و تولید اسانس نعنا فلفلی در شرایط متفاوت آبی

دوره 29، شماره 3، مهر 1398، صفحه 39-57
سمیه اسلامی فرد؛ مهرداد یارنیا؛ فرهاد فرح وش؛ ابراهیم خلیلوند بهروزیار؛ ورهرام رشیدی

7.

بررسی روش کاربرد آمینو کلات عناصر ریزمغذی بر رشد، عملکرد و میزان اسانس گیاه دارویی شوید (Anethum graveolens L.)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 30 دی 1404
مریم ذوالفقاری؛ سوسن قریشوندی؛ شهره زیودار

8.

بررسی مدیریت‌های مختلف حاصلخیزی خاک بر ویژگی‌های زراعی و اسانس گیاه دارویی رازیانه در کشت علوفه-دارو

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 30 مهر 1404
الهه تشکری فرد؛ غلامرضا محسن آبادی؛ سید محمد رضا احتشامی؛ سمانه اسدی صنم

9.

تاثیر آبیاری و کود نیتروژنی بر خصوصیات مورفولوژیک، درصد و عملکرد اسانس گیاه دارویی شوید (Anethum graveolens L. )

دوره 22، شماره 2، مرداد 1391، صفحه 91-100
سعیده مددی بناب؛ سعید زهتاب سلماسی؛ کاظم قاسمی گلعذانی

10.

تأثیر بیوچار‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌، الگوی کاشت و آبیاری موضعی بر عملکرد اسانس و محتوای عناصر غذایی آویشن (Thymus vulagris)

دوره 33، شماره 2، تیر 1402، صفحه 73-84
کیومرث فخری؛ سعید سیف زاده؛ منصور سراجوقی؛ سید علیرضا ولدآبادی؛ اسماعیل حدیدی ماسوله

11.

تأثیر سیستم کشت مخلوط افزایشی بر عملکرد، اجزای عملکرد و شاخص‌های سودمندی زوفا (Hyssopus officinalis) و اسفرزه (Plantago ovate Forsk)

دوره 30، شماره 4، دی 1399، صفحه 1-17
زینب روزپیکر؛ مهرانگیز جوکار؛ جواد طایی سمیرمی؛ بهاره پارسا‌ مطلق

12.

تأثیر قارچ‌های Piriformospora indica و Trichoderma harzianum بر صفات مورفولوژیک و عملکرد اسانس نعناع فلفلی (Mentha piperita) در سطوح مختلف فسفر و آبیاری

دوره 29، شماره 4، دی 1398، صفحه 37-50
صدیقه وفایی رستمی؛ رحمت عباسی؛ همت اله پیردشتی؛ مهدی قاجار سپانلو

13.

مدیریت تلفیقی علف‌های‌هرز بادرشبو ((Dracocephalum moldavica L. با استفاده از مقادیر کاهش یافته علف‌کش‌ و مالچ کلش

دوره 29، شماره 4، دی 1398، صفحه 129-144
عاطفه ابراهیمی؛ روح اله امینی؛ عادل دباغ محمدی نسب

14.

نقش کاربرد مجزا و تلفیقی نهاده های آلی و زیستی بر غلظت عناصر N، P، K و اسانس گیاه دارویی بادرشبی (.Dracocephalum moldavica L)

دوره 26، شماره 3، مهر 1395، صفحه 101-114
محمد تقی درزی؛ محمدرضا حاج سیدهادی



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب