آمار

تعداد نشریات44
تعداد شماره‌ها1,313
تعداد مقالات16,143
تعداد مشاهده مقاله52,724,382
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,390,791

1.

تأثیرغنی سازی خمیر بربری با آرد کامل کینوا بر ویژگی‌های فارینوگرافی و کیفیت نان

دوره 28، شماره 4، دی 1397، صفحه 103-112
مهرداد موذنی؛ سهیلا زرین‌قلمی؛ علی گنجلو

2.

خواص فیزیکی شیمیایی و حسی کیک روغنی غنی شده با عصاره دارچین

دوره 33، شماره 2، تیر 1402، صفحه 43-55
فاطمه قنادی اصل؛ بنفشه بردبار لمر


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب