آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,242
تعداد مقالات15,249
تعداد مشاهده مقاله50,921,373
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,986,671

1.

تأثیرغنی سازی خمیر بربری با آرد کامل کینوا بر ویژگی‌های فارینوگرافی و کیفیت نان

دوره 28، شماره 4، دی 1397، صفحه 103-112
مهرداد موذنی؛ سهیلا زرین‌قلمی؛ علی گنجلو

2.

خواص فیزیکی شیمیایی و حسی کیک روغنی غنی شده با عصاره دارچین

دوره 33، شماره 2، تیر 1402، صفحه 43-55
فاطمه قنادی اصل؛ بنفشه بردبار لمر


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب