آمار

تعداد نشریات44
تعداد شماره‌ها1,306
تعداد مقالات15,987
تعداد مشاهده مقاله52,407,149
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,167,295

1.

بررسی اثر عملیات میدان الکتریکی پالسی بر مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس در دوغ

دوره 30، شماره 2، شهریور 1399، صفحه 29-40
زهره دیدار

2.

بررسی خصوصیات رئولوژیکی و پایداری دوغ حاوی موسیلاژ دانه چیا

دوره 34، شماره 3، مهر 1403، صفحه 15-28
محمود کهنه پوشی؛ الهام آزادفر؛ دبیر شریفی؛ احمد تمروسی؛ ادریس پرتوی؛ نگار پیری

3.

بهینه‌سازی تولید دوغ حاوی آنزیم ترانس گلوتامیناز با استفاده از کازئینات سدیم

دوره 30، شماره 1، اردیبهشت 1399، صفحه 1-14
ویدا برین؛ لیلا روفه گری نژاد

4.

تاثیر افزودن سیترات برروی ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی دوغ حاوی آغازگرهای سیترات مثبت

دوره 28، شماره 3، مهر 1397، صفحه 27-35
مریم حسینی؛ جواد حصاری؛ سمیرا احمدزاده؛ حسین جدیری

5.

تأثیر شربت کامبوجا بر زنده‌مانی بیفیدوباکتریوم بیفیدوم و خواص کیفی دوغ

دوره 29، شماره 3، آبان 1398، صفحه 85-97
شهین زمردی؛ لیلا کیانفر


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب