تعداد نشریات | 44 |
تعداد شمارهها | 1,306 |
تعداد مقالات | 15,987 |
تعداد مشاهده مقاله | 52,407,149 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 15,167,295 |
1. | بررسی اثر عملیات میدان الکتریکی پالسی بر مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس در دوغ | |
دوره 30، شماره 2، شهریور 1399، صفحه 29-40 | ||
زهره دیدار | ||
2. | بررسی خصوصیات رئولوژیکی و پایداری دوغ حاوی موسیلاژ دانه چیا | |
دوره 34، شماره 3، مهر 1403، صفحه 15-28 | ||
محمود کهنه پوشی؛ الهام آزادفر؛ دبیر شریفی؛ احمد تمروسی؛ ادریس پرتوی؛ نگار پیری | ||
3. | بهینهسازی تولید دوغ حاوی آنزیم ترانس گلوتامیناز با استفاده از کازئینات سدیم | |
دوره 30، شماره 1، اردیبهشت 1399، صفحه 1-14 | ||
ویدا برین؛ لیلا روفه گری نژاد | ||
4. | تاثیر افزودن سیترات برروی ویژگیهای فیزیکیشیمیایی دوغ حاوی آغازگرهای سیترات مثبت | |
دوره 28، شماره 3، مهر 1397، صفحه 27-35 | ||
مریم حسینی؛ جواد حصاری؛ سمیرا احمدزاده؛ حسین جدیری | ||
5. | تأثیر شربت کامبوجا بر زندهمانی بیفیدوباکتریوم بیفیدوم و خواص کیفی دوغ | |
دوره 29، شماره 3، آبان 1398، صفحه 85-97 | ||
شهین زمردی؛ لیلا کیانفر | ||