آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,221
تعداد مقالات14,957
تعداد مشاهده مقاله50,365,534
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,458,769

1.

اثرات پرتوتابی گاما، الکترون، مایکروویو و مادون قرمز بر هضم‌پذیری شکمبه‌ای و برون‌تنی پروتئین کنجاله سویا

دوره 27، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 217-230
پروین شورنگ؛ سادیه جلیلیان؛ فرشید فتاح نیا؛ علی اصغر صادقی؛ علی اشرف مهرابی

2.

ارزیابی و مقایسه عملکرد برکه‌های اختیاری سری و موازی در تصفیه فاضلاب شهری (مطالعه موردی: تصفیه‌خانه فاضلاب دلیجان)

دوره 53.3، شماره 112، آذر 1402، صفحه 10-22
شروین جمشیدی؛ مجید مرادخانی؛ محمدعلی زارعی؛ مهران مامقانی نژاد

3.

بررسی تغییرات ترکیب شیمیایی و روند تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای نشاسته و پروتئین خام ارقام مختلف دانه جو پرتوتابی شده با اشعه گاما

دوره 29، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 153-173
الناز پیرعدل؛ رسول پیرمحمدی؛ حامد خلیل‌وندی

4.

تأثیر فرآوری کاه گندم با استفاده از کشت مایع و جامد قارچ شیزوفیلوم کمون بر ترکیب شیمیایی، تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای و گوارش پذیری و تولید گاز در شرایط برون‌تنی

دوره 33، شماره 2، شهریور 1402، صفحه 47-62
مریم ثاقبی؛ حامد خلیل وندی بهروزیار؛ رسول پیرمحمدی؛ مریم دنیادوست


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب