آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,222
تعداد مقالات15,014
تعداد مشاهده مقاله50,472,312
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,560,851
پیرعدل, الناز, پیرمحمدی, رسول, خلیل‌وندی, حامد. (1398). بررسی تغییرات ترکیب شیمیایی و روند تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای نشاسته و پروتئین خام ارقام مختلف دانه جو پرتوتابی شده با اشعه گاما. سامانه مدیریت نشریات علمی, 29(1), 153-173.
الناز پیرعدل; رسول پیرمحمدی; حامد خلیل‌وندی. "بررسی تغییرات ترکیب شیمیایی و روند تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای نشاسته و پروتئین خام ارقام مختلف دانه جو پرتوتابی شده با اشعه گاما". سامانه مدیریت نشریات علمی, 29, 1, 1398, 153-173.
پیرعدل, الناز, پیرمحمدی, رسول, خلیل‌وندی, حامد. (1398). 'بررسی تغییرات ترکیب شیمیایی و روند تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای نشاسته و پروتئین خام ارقام مختلف دانه جو پرتوتابی شده با اشعه گاما', سامانه مدیریت نشریات علمی, 29(1), pp. 153-173.
پیرعدل, الناز, پیرمحمدی, رسول, خلیل‌وندی, حامد. بررسی تغییرات ترکیب شیمیایی و روند تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای نشاسته و پروتئین خام ارقام مختلف دانه جو پرتوتابی شده با اشعه گاما. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 29(1): 153-173.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب