تعداد نشریات | 43 |
تعداد شمارهها | 1,222 |
تعداد مقالات | 15,019 |
تعداد مشاهده مقاله | 50,482,661 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 13,571,211 |
1. | بررسی فعالیت آنتیاکسیدانی، میزان پلیفنولها، رنگدانهها و فیبر در هسته ارقام خرمای مضافتی و کلوته استان کرمان | |
دوره 26، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 113-122 | ||
نجمه سلیمانی ده دیوان؛ ابوالفضل گلشن تفتی؛ سید علی یاسینی اردکانی | ||
2. | بررسی ویژگی بالقوه پری بیوتیکی زایلوالیگوساکاریدهای تولید شده به روش آنزیمی ازهسته خرما | |
دوره 30، شماره 3، آبان 1399، صفحه 123-135 | ||
داوود عطائی؛ خانم دکتر حمیدی؛ حسن احمدی گاولیقی | ||
3. | تاثیر واریته و روش تهیه بر خصوصیات فیزیکی و شیمیایی نوشیدنی هسته خرما | |
دوره 32، شماره 4، آذر 1401، صفحه 87-102 | ||
مرضیه معین فرد؛ پانیذ خالوکرمانی؛ هادی مهدویان مهر | ||