
تعداد نشریات | 45 |
تعداد شمارهها | 1,385 |
تعداد مقالات | 16,968 |
تعداد مشاهده مقاله | 54,607,175 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 17,214,578 |
1. | تأثیرغنی سازی خمیر بربری با آرد کامل کینوا بر ویژگیهای فارینوگرافی و کیفیت نان | |
دوره 28، شماره 4، دی 1397، صفحه 103-112 | ||
مهرداد موذنی؛ سهیلا زرینقلمی؛ علی گنجلو | ||
2. | تعیین ویژگی های شیمیایی، حسی و بافت دستگاهی نان بربری با گلوتن کاهش یافته، حاصل از اختلاط آرد گندم و ارزن | |
دوره 26، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 139-149 | ||
حمیدرضا آذرباد؛ مصطفی مظاهری تهرانی؛ حسن رشیدی | ||