تعداد نشریات | 43 |
تعداد شمارهها | 1,184 |
تعداد مقالات | 14,539 |
تعداد مشاهده مقاله | 49,931,211 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 13,151,529 |
1. | تأثیر آنزیم بری، پیش خشک کردن و شرایط سرخ کردن بر روی خصوصیات کیفی خلال سیب زمینی سرخ شده | |
دوره 26، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 177-187 | ||
حامد بیکی؛ ناصر همدمی | ||
2. | تأثیر نوع روغن بر میزان تشکیل آکریلآمید در سیبزمینی سرخشده | |
دوره 31، شماره 4، دی 1400، صفحه 155-168 | ||
مهرداد عاشوری؛ مریم قراچورلو؛ مسعود هنرور | ||