
تعداد نشریات | 45 |
تعداد شمارهها | 1,383 |
تعداد مقالات | 16,914 |
تعداد مشاهده مقاله | 54,470,968 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 17,127,588 |
1. | تأثیر آنزیم بری، پیش خشک کردن و شرایط سرخ کردن بر روی خصوصیات کیفی خلال سیب زمینی سرخ شده | |
دوره 26، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 177-187 | ||
حامد بیکی؛ ناصر همدمی | ||
2. | تأثیر نوع روغن بر میزان تشکیل آکریلآمید در سیبزمینی سرخشده | |
دوره 31، شماره 4، دی 1400، صفحه 155-168 | ||
مهرداد عاشوری؛ مریم قراچورلو؛ مسعود هنرور | ||