آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,221
تعداد مقالات14,957
تعداد مشاهده مقاله50,365,580
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,458,780

1.

تأثیر آنزیم بری، پیش خشک کردن و شرایط سرخ کردن بر روی خصوصیات کیفی خلال سیب زمینی سرخ شده

دوره 26، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 177-187
حامد بیکی؛ ناصر همدمی

2.

تأثیر نوع روغن بر میزان تشکیل آکریل‌آمید در سیب‌زمینی سرخ‌شده

دوره 31، شماره 4، دی 1400، صفحه 155-168
مهرداد عاشوری؛ مریم قراچورلو؛ مسعود هنرور


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب