
تعداد نشریات | 44 |
تعداد شمارهها | 1,348 |
تعداد مقالات | 16,520 |
تعداد مشاهده مقاله | 53,570,390 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 16,047,933 |
1. | استفاده از اسانس ترخون در سس مایونز به عنوان یک آنتی اکسیدان طبیعی | |
دوره 28، شماره 3، مهر 1397، صفحه 85-99 | ||
فرناز نوروزی؛ محمد حجتی؛ حسین جوینده؛ حسن برزگر | ||
2. | استفاده از روش گرماسنجی برای تعیین تقلب روغن زیتون فوق بکر با روغن کلزا به عنوان جایگزین روش کروماتوگرافی گازی | |
دوره 27، شماره 3، مهر 1396، صفحه 139-149 | ||
آمنه پاشائی؛ فروغ شواخی | ||
3. | بررسی ویژگی های شیمیایی و میزان اتانول در نوشیدنی کفیر حاوی طعم دهنده های سنتی طی دوره ماندگاری | |
دوره 30، شماره 4، بهمن 1399، صفحه 39-51 | ||
اعظم پولادوند؛ بهروز اکبری؛ مانیا صالحی فر | ||
4. | غنیسازی شیر کمچرب پاستوریزه با استفاده از نانولیپوزوم حاوی لینولئیک اسیدکونژوگه | |
دوره 28، شماره 4، دی 1397، صفحه 157-165 | ||
افرا مرندی؛ مریم محمدی؛ عیسی فتح الهی؛ اکرم پزشکی نجفآبادی | ||
5. | مطالعه جذب تولوئن بهوسیله هیومین استخراج شده از یک خاک جنگلی | |
دوره 34، شماره 1، فروردین 1403، صفحه 185-195 | ||
امیرحسین مهدی مطلق؛ سید مرتضی ضمیر | ||
6. | مطالعه جذب تولوئن بهوسیله هیومین استخراج شده از یک خاک جنگلی | |
دوره 34، شماره 1، فروردین 1403، صفحه 185-195 | ||
امیرحسین مهدی مطلق؛ سید مرتضی ضمیر | ||