آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,383
تعداد مقالات16,915
تعداد مشاهده مقاله54,483,483
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,134,576

1.

تاثیر جایگزینی شکر با پودر شیره انگور بر ویژگی‌های کیک فنجانی

دوره 30، شماره 2، شهریور 1399، صفحه 175-188
حسن موسیوند؛ محمد حجتی؛ حسین جوینده؛ حسن برزگر؛ حسن زکی دیزجی

2.

تاثیر فیبرهای نشاسته مقاوم بر ویژگی‌های کیفی و حسی کیک‌های اسفنجی

دوره 26، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 161-174
یحیی مقصودلو؛ عماد احمدی؛ محمد حسین عزیزی؛ مهران اعلمی؛ محمد قربانی

3.

مقایسه‌ تاثیر غلظت‌های مختلف پرمیت شیر با و بدون املاح بر برخی ویژگی‌های کیفی کیک روغنی

دوره 27، شماره 3، مهر 1396، صفحه 103-113
لعیا سکوتی ناجی؛ پریسا جعفریان؛ احمد کلباسی؛ سعید یارمند


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب