تعداد نشریات | 41 |
تعداد شمارهها | 1,130 |
تعداد مقالات | 13,890 |
تعداد مشاهده مقاله | 48,875,255 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 12,593,508 |
1. | تاثیر جایگزینی شکر با پودر شیره انگور بر ویژگیهای کیک فنجانی | |
دوره 30، شماره 2، شهریور 1399، صفحه 175-188 | ||
حسن موسیوند؛ محمد حجتی؛ حسین جوینده؛ حسن برزگر؛ حسن زکی دیزجی | ||
2. | تاثیر فیبرهای نشاسته مقاوم بر ویژگیهای کیفی و حسی کیکهای اسفنجی | |
دوره 26، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 161-174 | ||
یحیی مقصودلو؛ عماد احمدی؛ محمد حسین عزیزی؛ مهران اعلمی؛ محمد قربانی | ||
3. | مقایسه تاثیر غلظتهای مختلف پرمیت شیر با و بدون املاح بر برخی ویژگیهای کیفی کیک روغنی | |
دوره 27، شماره 3، مهر 1396، صفحه 103-113 | ||
لعیا سکوتی ناجی؛ پریسا جعفریان؛ احمد کلباسی؛ سعید یارمند | ||