آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,223
تعداد مقالات15,028
تعداد مشاهده مقاله50,501,858
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,589,853
سکوتی ناجی, لعیا, جعفریان, پریسا, کلباسی, احمد, یارمند, سعید. (1396). مقایسه‌ تاثیر غلظت‌های مختلف پرمیت شیر با و بدون املاح بر برخی ویژگی‌های کیفی کیک روغنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(3), 103-113.
لعیا سکوتی ناجی; پریسا جعفریان; احمد کلباسی; سعید یارمند. "مقایسه‌ تاثیر غلظت‌های مختلف پرمیت شیر با و بدون املاح بر برخی ویژگی‌های کیفی کیک روغنی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 27, 3, 1396, 103-113.
سکوتی ناجی, لعیا, جعفریان, پریسا, کلباسی, احمد, یارمند, سعید. (1396). 'مقایسه‌ تاثیر غلظت‌های مختلف پرمیت شیر با و بدون املاح بر برخی ویژگی‌های کیفی کیک روغنی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(3), pp. 103-113.
سکوتی ناجی, لعیا, جعفریان, پریسا, کلباسی, احمد, یارمند, سعید. مقایسه‌ تاثیر غلظت‌های مختلف پرمیت شیر با و بدون املاح بر برخی ویژگی‌های کیفی کیک روغنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 27(3): 103-113.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب