آمار

تعداد نشریات44
تعداد شماره‌ها1,323
تعداد مقالات16,270
تعداد مشاهده مقاله52,952,876
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,623,748
سکوتی ناجی, لعیا, جعفریان, پریسا, کلباسی, احمد, یارمند, سعید. (1396). مقایسه‌ تاثیر غلظت‌های مختلف پرمیت شیر با و بدون املاح بر برخی ویژگی‌های کیفی کیک روغنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(3), 103-113.
لعیا سکوتی ناجی; پریسا جعفریان; احمد کلباسی; سعید یارمند. "مقایسه‌ تاثیر غلظت‌های مختلف پرمیت شیر با و بدون املاح بر برخی ویژگی‌های کیفی کیک روغنی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 27, 3, 1396, 103-113.
سکوتی ناجی, لعیا, جعفریان, پریسا, کلباسی, احمد, یارمند, سعید. (1396). 'مقایسه‌ تاثیر غلظت‌های مختلف پرمیت شیر با و بدون املاح بر برخی ویژگی‌های کیفی کیک روغنی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(3), pp. 103-113.
سکوتی ناجی, لعیا, جعفریان, پریسا, کلباسی, احمد, یارمند, سعید. مقایسه‌ تاثیر غلظت‌های مختلف پرمیت شیر با و بدون املاح بر برخی ویژگی‌های کیفی کیک روغنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 27(3): 103-113.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب