آمار

تعداد نشریات44
تعداد شماره‌ها1,319
تعداد مقالات16,193
تعداد مشاهده مقاله52,812,744
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,488,792

1.

بررسی اثر به‌کارگیری موسیلاژ دانه‌های اسفرزه، شاهی و ریحان بر رفتار رئولوژیکی دسر لبنی شکلاتی کم‌چرب

دوره 29، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 83-98
حسین جوینده؛ حدیث رستم‌آبادی؛ مصطفی گودرزی

2.

تاثیر صمغ کتیرا و آغازگر تولید کننده اگزوپلی ساکارید بر خصوصیات کیفی، بافتی و ریزساختاری پنیر چدار

دوره 26، شماره 3، آذر 1395، صفحه 357-367
فرناز نبی زاده؛ اصغر خسروشاهی اصل؛ شهین زمردی؛ محسن اسمعیلی

3.

تولید پنیر سفید کم چرب تهیه شده به روش فراپالایش با استفاده از صمغ گزانتان

دوره 29، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 155-167
اسرا خانی؛ لیلا روفه گری نژاد


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب