
تعداد نشریات | 45 |
تعداد شمارهها | 1,384 |
تعداد مقالات | 16,957 |
تعداد مشاهده مقاله | 54,581,733 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 17,199,589 |
1. | بررسی اثر بهکارگیری موسیلاژ دانههای اسفرزه، شاهی و ریحان بر رفتار رئولوژیکی دسر لبنی شکلاتی کمچرب | |
دوره 29، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 83-98 | ||
حسین جوینده؛ حدیث رستمآبادی؛ مصطفی گودرزی | ||
2. | تاثیر صمغ کتیرا و آغازگر تولید کننده اگزوپلی ساکارید بر خصوصیات کیفی، بافتی و ریزساختاری پنیر چدار | |
دوره 26، شماره 3، آذر 1395، صفحه 357-367 | ||
فرناز نبی زاده؛ اصغر خسروشاهی اصل؛ شهین زمردی؛ محسن اسمعیلی | ||
3. | تولید پنیر سفید کم چرب تهیه شده به روش فراپالایش با استفاده از صمغ گزانتان | |
دوره 29، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 155-167 | ||
اسرا خانی؛ لیلا روفه گری نژاد | ||